Ολοκληρώνονται οι ετοιμασίες για τη 5η FOOD EXPO 2018 που θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 12 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Με 1.275 Έλληνες και ξένους εκθέτες, σε 55.000 τ.µ., µε 70.000 επαγγελματίες επισκέπτες και µε 3.500 σημαντικούς διεθνείς αγοραστές, η FOOD EXPO αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση τροφίµων και ποτών στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

H FOOD EXPO 2018 θα αποτελέσει μία κορυφαία στιγμή για την εγχώρια αγορά, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες παραγωγικές και μεταποιητικές μονάδες Τροφίμων και Ποτών και εταιρείες του κλάδου που συμμετέχουν ως εκθέτες, να αναδείξουν τα προϊόντα τους σε 70.000 Έλληνες και ξένους αγοραστές από 67 χώρες και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων.

Ανάμεσα στους περίπου 1.025 Έλληνες εκθέτες είναι και οι εταιρείες: CRETA FARMS ΑΒΕΕ, EURICOM HELLAS AE, ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ Μ. ΑΒΕΕ, ΕΛΒΙΔΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΕ, ΖΑΝΑΕ ΑΕ, ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΕ, ΚΑΛΛΟΝΗ ΑΕ, ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΕ, ΚΟΝΤΟΒΕΡΟΣ ΑΕΒΕ, ALFA ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ ΑΕΒΕ, ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ ABEE, ΜΥΛΟΙ ΣΟΓΙΑΣ ΑΕ, ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΑΕ, ΠΑΣΣΙΑΣ Ε.Γ. ΑΒΕΕ, ΠΙΝΔΟΣ ΑΠΣΙ, ΡΟΔΟΥΛΑ ΑΕ, ΣΙΟΥΡΑΣ ΑΓΒΕ κ.ά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας