Σύμφωνα με στοιχεία της γερμανικής ομοσπονδίας τουριστικών πρακτόρων (German Travel Association- DRV), η Αίγυπτος και η Ελλάδα αναδείχθηκαν οι «πρωταθλητές» από πλευράς απορρόφησης εξερχόμενης γερμανικής τουριστικής κίνησης κατά το 2017.

Σχετικά με την Αίγυπτο, τα στοιχεία μαρτυρούν πως οι πωλήσεις από τους Γερμανούς τουριστικούς πράκτορες πακέτων διακοπών στην Αίγυπτο, σημείωσαν αύξηση στη διάρκεια του τρέχοντος έτους  κατά 55%, συγκριτικά με το χαμηλό επίπεδο ζήτησης κατά το προηγούμενο έτος.

Οι κρατήσεις προς Hurghada και Marsa Alam (στην Ερυθρά Θάλασσα) συνέχισαν την αυξητική τους πορεία σε ολόκληρη την διάρκεια του τριμήνου Αυγούστου-Οκτωβρίου 2017, όπως σημείωσε η γερμανική ομοσπονδία

Να τονιστεί ότι τον Ιανουάριο 2017, η Γερμανία πήρε τους τελευταίους της προορισμούς  πτήσεων απευθείας προς την Αίγυπτο. Συγκεκριμένα προς την περιοχή Νοτίου Σινά, κάτι που σημαίνει την επιστροφή των Γερμανών τουριστών στο θέρετρο Sharm El-Sheikh και τις τουριστικές εγκαταστάσεις της ευρύτερης περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας