Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα “Επιχειρούμε έξω”

tour-market
Από tour-market Φεβρουάριος 2, 2018 16:28

Ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα “Επιχειρούμε έξω”

Με ιδιαίτερη επιτυχία οργανώθηκε στο πλαίσιο της «5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ», ενημερωτική εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου για τη συμμετοχή σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις στη Γερμανία και σε άλλες χώρες, αξιοποιώντας το νέο Πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω».

Στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία παρουσίασαν το πρόγραμμα, το οποίο στηρίζει  με χρηματοδοτικούς πόρους εταιρείες μεσαίου και μικρού μεγέθους, ώστε να έχουν παρουσία σε Διεθνείς Εκθέσεις στο εξωτερικό, με στόχο να δικτυωθούν στις ξένες αγορές και να αναζητήσουν νέους συνεργάτες και πελάτες.

Με προϋπολογισμό 50εκ. ευρώ και 18μηνη διάρκεια, το πρόγραμμα επιδοτεί κατά 50% τη συμμετοχή επιχειρήσεων σε Εκθέσεις των κλάδων αγροδιατροφής & βιομηχανίας τροφίμων, πολιτιστικών και δημιουργικών βιομηχανιών, υλικών και κατασκευών, ενέργειας, περιβάλλοντος, τεχνολογιών πληροφορικής & επικοινωνίας, υγείας & φαρμάκων, καλύπτοντας πολλές βασικές δαπάνες ως επιλέξιμες και μειώνοντας έτσι το κόστος που επωμίζονται οι εταιρίες.

Από την πλευρά του, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών στην Ελλάδα και Κύπρο, παρουσίασε στην εκδήλωση το πρόγραμμα δράσεών του για την ενίσχυση της εξωστρέφειας για τα έτη 2018-2019, μέσω της διοργάνωσης Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων και Επιχειρηματικών Αποστολών σε διάφορες χώρες με προκαθορισμένες Β2Β συναντήσεις.

Αντίστοιχες παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης από τον Enterprise Greece, τις εταιρίες Great και K.L.NI., που διοργανώνουν Ομαδικά Περίπτερα σε εκθέσεις, ενώ για τη διευκόλυνση υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο αναλαμβάνει τη σύνταξη φακέλων σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες συμβούλων-μέλη του Επιμελητηρίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον 50 εκπρόσωποι εταιριών, που σκοπεύουν να αξιοποιήσουν το χρηματοδοτικό αυτό εργαλείο και στη συζήτηση που ακολούθησε δόθηκαν πολλές χρηστικές πληροφορίες και διευκρινίσεις.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο προγραμματίζει αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, το προσεχές διάστημα, για τα μέλη του στη Βόρεια Ελλάδα.

tour-market
Από tour-market Φεβρουάριος 2, 2018 16:28
Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Σχολιάστε
προβολή σχολίων

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.
Απαιτούμενα είναι τα πεδία με αστερίσκο*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
Φεβρουάριος
MTuWThFSS
   1
 • Όλη τη μέρα
  01/02/18-11/02/18

  Για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα “Dine Athens” από την Alpha Bank. Κατά τη διάρκεια του 3ου “Dine Athens”, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank. Τη λίστα των εστιατορίων μπορείτε να δείτε εδώ:  www.dineathens.gr/gr/estiatoria

  Περισσότερες πληροφορίες: www.dineathens.gr

234
56789
 • Όλη τη μέρα
  09/02/18-12/02/18

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

  Οι εταιρείες που εκθέτουν στην HORECA καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία Ξενοδοχείων και χώρων Μαζικής Εστίασης.

 • Όλη τη μέρα
  09/02/18-12/02/18

  MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

  MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

  Το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για όλες τις σύγχρονες και πρωτοποριακές λύσεις γύρω από τις κατασκευές, τον εξοπλισμό, την ανακαίνιση, το design, τον κλιματισμό, τον εξαερισμό, την ενέργεια, τη διαχείριση νερού, την πισίνα και το spa. 

1011
12131415
 • Όλη τη μέρα
  15/02/18-16/02/18

  Το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο Ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, έρχεται στην Αθήνα για μαθητές Λυκείου και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Τα workshops αποτελούν μέρος μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει το Swiss Education Group σε πολλές χώρες παγκοσμίως με στόχο να φέρουν σε επαφή στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού με τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα του Hospitality Management.

161718
1920212223
 • Όλη τη μέρα
  23/02/18-25/02/18

  Σημείο συνάντησης του κλάδου της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA, την οποία διοργανώνει στο ίδιο διάστημα η ΔΕΘ-Helexpo. Πρόκειται για την εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στην ARTOZYMA.

2425
262728    

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…