Στις 20 Ιουνίου το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Ταλίν της Εσθονίας και με την συμμετοχή της Aegean Airlines θα ενημερώσει περίπου 30 Τουριστικούς Πράκτορες για τους τουριστικούς προορισμούς Αθήνα – Αργοσαρωνικός, Χίος, Λέσβος, Ικαρία, Κως και Ρόδος.

Στόχος της εκδήλωσης  που θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν της Εσθονίας είναι η προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος και ειδικότερα των περιοχών που διαθέτουν Ιαματικές Πηγές, καθώς και η διοργάνωση Press – Trips και Fam – Trips στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό και στο πλαίσιο της μεγιστοποίησης της απόδοσης των δράσεων για την αποτελεσματικότερη προβολή της Ελλάδας στις Σκανδιναβικές χώρες και δη στην Εσθονία. θα παρατεθεί δεξίωση – γεύμα σε επιλεγμένους εκπροσώπους Τ.Ο και ΜΜΕ.

Επίσης, στις  27 Ιουνίου  το Γραφείο Ε.Ο.Τ. Κάτω Χωρών θα συμμετέχει στο επαγγελματικό B2B workshop που διοργανώνει η Ένωση Εθνικών Οργανισμών Τουρισμού (ΑΝΤΟR BELUX) με θέμα τους νησιωτικούς προορισμούς στην Αμβέρσα. Η εκδήλωση με τίτλο «Island Trade Event», έχει στόχο την προώθηση των νησιωτικών προορισμών στους Βέλγους επαγγελματίες του τουρισμού και κυρίως στους φλαμανδόφωνους τουριστικούς πράκτορες. Στο B2B workshop θα συμμετέχουν οι Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού από Γαλλία, Ιταλία, Μάλτα, Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο, Κροατία, Σουηδία, Ιρλανδία, Τζαμάϊκα, Δομινικανή Δημοκρατία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας