Η Emirates ξεκινάει πτήσεις στο Σαντιάγκο της Χιλής μέσω του Σάο Πάολο

tour-market
By tour-market March 1, 2018 15:42

Η Emirates ξεκινάει πτήσεις στο Σαντιάγκο της Χιλής μέσω του Σάο Πάολο

Η Emirates ανακοίνωσε πως θα εμπλουτίσει το πρόγραμμα πτήσεων της προσθέτοντας μία νέα πτήση από το Ντουμπάι στο Σαντιάγκο με ανταπόκριση στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η πτήση αυτή θα πραγματοποιείται 5 φορές εβδομαδιαίως και ξεκινάει στις 5 Ιουλίου 2018.

Με το νέο πρόγραμμα πτήσεων, η Emirates θα βρίσκεται στο Σάο Πάολο πέντε φορές την εβδομάδα, συμπληρώνοντας την υπάρχουσα καθημερινή πτήση A380 της αεροπορικής εταιρείας μεταξύ Ντουμπάι και Σάο Πάολο. Συνολικά, η Emirates θα πετάει 12 φορές την εβδομάδα στο Σάο Πάολο. Η πτήση του Σαντιάγκο της Emirates θα έχει ανταπόκριση στο Σάο Πάολο, γεγονός που σημαίνει ότι οι πελάτες στη Νότια Αμερική μπορούν πλέον να ταξιδεύουν μεταξύ των δύο πόλεων απολαμβάνοντας της υπηρεσίες που η Emirates προσφέρει. Οι πολίτες της Βραζιλίας και της Χιλής θα μπορούν να ταξιδέψουν από την μία χώρα στην άλλη χρησιμοποιώντας μόνο την ταυτότητά τους.

Η νέα πτήση θα ξεκινήσει με δύο ειδικά διαμορφωμένα Boeing 777-200LR, τα οποία θα έχουν 38 Business Class θέσεις σε διαμόρφωση 2-2-2 και 264 Economy Class θέσεις. Η πτήση 777 θα προσφέρει επίσης έως και 14 τόνους χωρητικότητας φορτίου, ανοίγοντας πρόσβαση σε περισσότερες παγκόσμιες αγορές για τις εξαγωγές της Χιλής, όπως τα ψάρια, τα θαλασσινά, τα κεράσια, τα λουλούδια κ.α.

Ο Sir Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε ότι: “Η έναρξη των δραστηριοτήτων μας στη Χιλή υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στη Νότια Αμερική προσθέτοντας τον τέταρτο προορισμό μας στην ήπειρο και άλλες πέντε πτήσεις προς το Σάο Πάολο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρέχουμε έναν προορισμό που έχει μεγάλη ζήτηση από τους επιβάτες μας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με stakeholders στη Χιλή για να προσφέρουμε το μοναδικό προϊόν μας και τις βραβευμένες υπηρεσίες στους επιβάτες εκεί».

Περισσότερα για την πτήση και για τις συνδέσεις με τους περισσότερους από 155 προορισμούς του δικτύου της Emirates

Η πτήση EK263 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 09:05 (τοπική ώρα), φτάνοντας στο Σάο Πάολο στις 17:00, η αναχώρηση από το Σάο Πάολο θα είναι στις 18:30 και η άφιξη στο Σαντιάγο στις 21:40 την ίδια μέρα . Η πτήση επιστροφής EK264 θα αναχωρεί από το Σαντιάγο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στη 01:10 (τοπική ώρα), φτάνοντας στο Σάο Πάολο στις 05:55. Το EK264 θα αναχωρεί και πάλι από το Σάο Πάολο στις 07:45 με προορισμό το Ντουμπάι, όπου θα φτάνει στις 05:15 την επόμενη μέρα.

Το πρόγραμμα πτήσεων της νέας αυτής υπηρεσίας έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να υπάρχουν συνδέσεις με πολλά δρομολόγια της Ασίας και της Μέσης Ανατολής μέσω μιας ενδιάμεσης στάσης στο Ντουμπάι. Οι επιβάτες που ταξιδεύουν από το Σάο Πάολο θα επωφεληθούν από την αποχώρηση στο Σάο Πάολο και την πρωινή άφιξή τους στο Ντουμπάι, καθιστώντας έτσι πιο εύκολη τη σύνδεση με τους νέους προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Κίνας και της Μέσης Ανατολής.

Η Χιλή είναι ένας δημοφιλής προορισμός για επιχειρηματίες και ταξιδιώτες αναψυχής σε όλο τον κόσμο, ιδίως από ασιατικούς προορισμούς όπως η Κίνα, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη και η Ινδία. Η Χιλή φιλοξενεί επίσης μεγάλες κοινότητες της Κίνας και της Μέσης Ανατολής που μπορούν να επωφεληθούν από τη νέα υπηρεσία.

 

tour-market
By tour-market March 1, 2018 15:42
Write a comment

No Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
March
MTuWThFSS
   1
 • All day
  01/03/18-04/03/18

  Travel is considered one of the most important trade fairs of the tourism industry in Eastern and Central Europe. A wide range of international exhibitors presents a huge offer around the issue of tourism at the fair.

  Visitors can expect extensive information on destinations, hotels and many other topics. For visitors, the exhibition is also regarded as an important industry gathering, and as an ideal opportunity for knowledge transfer and networking.

   

234
567
 • All day
  07/03/18-11/03/18

  Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, αναμένεται να συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 10000 εκθέτες από 180 χώρες, ενώ στους επισκέπτες της εντάσσονται οι κορυφαίοι εκπρόσωποι, των εμπλεκομένων με τον τουρισμό φορέων, παγκοσμίως.

8910
 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Metropolitan Expo

  Metropolitan Expo

  Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Άρρηκτο δίδυμο αποτελούν η έκθεση Οινόραμα και ο αμπελοοινικός κλάδος της χώρας, αφού το Οινόραμα συνοδεύει και ενσαρκώνει την αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και τις επιτυχίες των παραγωγών του τα τελευταία 25 χρόνια. 

  Το Οινόραμα είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο.  Από το 1994 ήταν και παραμένει ο φυσικός χώρος φιλοξενίας και προβολής της οινικής παραγωγής της χώρας και το πιο σημαντικό ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  ITM – Intourmarket in Moscow was initiated by the entire Russian Tourism Industry (RST) and is strongly supported by Rostourism – the Russian Tourism Ministry. It brings together hosted buyers and travel professionals from all Russian regions with Russian and international tourism key players. Participaction means prestige to the exhibitors in the largest Russian and third-largest international fair, since over 90,000 Russian and foreign tourism representatives, among whom you’ll find chief excecutives of tourism agencies and industrial experts, visit this event.

   

11
12
 • All day
  12/03/18

  Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών.  Θα παρευρεθούν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.  

  Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, ο κ. Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, ο κ. Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros,  Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν Ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

13141516
 • All day
  16/03/18-18/03/18

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  H Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2018 αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά  σε μία έκθεση συνδυάζεται  το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες.

 • All day
  16/03/18

  Κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και γραφεία, με ειδίκευση στο τουριστικό και αεροπορικό δίκαιο θα συμμετέχουν στο TRAVEL LAW FORUM 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και με την συνεργασία τουUniversity of Leiden και του Institute for Travel and Tourism in London.Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε νομικά θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των καταναλωτών στην εποχή του “shared economy platforms”, αλλά και στις επιπτώσεις του Brexit στην τουριστική βιομηχανία.

1718
19202122232425
262728293031 

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…