Η Singapore Airlines λανσάρει το πλάνο ψηφιακής καινοτομίας

tour-market
Από tour-market Φεβρουάριος 1, 2018 10:27

Η Singapore Airlines λανσάρει το πλάνο ψηφιακής καινοτομίας

Η Singapore Airlines (SIA) πραγματοποίησε το λανσάρισμα του Πλάνου Ψηφιακής Καινοτομίας και ανακοίνωσε σημαντικές διμερείς επιχειρηματικές συνεργασίες με τον Οργανισμό Επιστήμης, Τεχνολογίας και Έρευνας (A*STAR), την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Σιγκαπούρης (CAAS), το Συμβούλιο Οικονομικής Ανάπτυξης (EDB), και το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης (NUS).

Το Πλάνο Ψηφιακής Καινοτομίας αποτελεί μέρος του προγράμματος της διαρκούς μετεξέλιξης της SIA, στο πλαίσιο του οποίου η εταιρία ενισχύει σημαντικά τις ψηφιακές δυνατότητές της.

Η αεροπορική εταιρεία αναπτύσσει προοδευτικά σε όλο τον Όμιλο μια  κουλτούρα καινοτομίας μέσω της συμμετοχής του προσωπικού σε ψηφιακά έργα και της ψηφιακής κατάρτισής τους στην ψηφιακή καινοτομία, το design, και τις ευέλικτες μεθοδολογίες.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα Εργαστήριο Ψηφιακής Καινοτομίας σκοπός του οποίου είναι να διευκολύνει το προσωπικό στο να συνεργάζεται με καινοτόμες εταιρείες, όπως start-ups, αναγνωρισμένες θερμοκοιτίδες  και επιταχυντές επιχειρηματικότητας (incubators & accelerators), ώστε να ενισχυθούν οι νέες ιδέες και να διευκολυνθεί η συνεργασία σε ένα δημιουργικό περιβάλλον.

Εκπρόσωποι των φορέων A*STAR, CAAS, EDB, NUS και της SIA παρευρέθηκαν στην επίσημη ανακοίνωση των συνεργασιών σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2018 στο Κέντρο Εκπαίδευσης της Singapore Airlines, παρουσία του Υπουργού Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. S Iswaran.

«Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας εξέλιξής του, ο Όμιλος της SIA επενδύει σημαντικά στην ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων μας, και οι νέες διμερείς συνεργασίες που ανακοινώθηκαν θα οδηγήσουν το Πλάνο μας στο επόμενο επίπεδο. Οι συνεργασίες μας με τους σημαντικούς αυτούς φορείς σηματοδοτούν, επίσης, τη δέσμευσή μας να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της Σιγκαπούρης ως το ψηφιακό κέντρο στην ευρύτερη αεροπορική και ταξιδιωτική βιομηχανία», δήλωσε ο CEO της SIA κ. Goh Choon Phong.

 

tour-market
Από tour-market Φεβρουάριος 1, 2018 10:27
Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Σχολιάστε
προβολή σχολίων

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.
Απαιτούμενα είναι τα πεδία με αστερίσκο*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
Φεβρουάριος
MTuWThFSS
   1
 • Όλη τη μέρα
  01/02/18-11/02/18

  Για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα “Dine Athens” από την Alpha Bank. Κατά τη διάρκεια του 3ου “Dine Athens”, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank. Τη λίστα των εστιατορίων μπορείτε να δείτε εδώ:  www.dineathens.gr/gr/estiatoria

  Περισσότερες πληροφορίες: www.dineathens.gr

234
56789
 • Όλη τη μέρα
  09/02/18-12/02/18

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

  Οι εταιρείες που εκθέτουν στην HORECA καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία Ξενοδοχείων και χώρων Μαζικής Εστίασης.

 • Όλη τη μέρα
  09/02/18-12/02/18

  MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

  MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

  Το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για όλες τις σύγχρονες και πρωτοποριακές λύσεις γύρω από τις κατασκευές, τον εξοπλισμό, την ανακαίνιση, το design, τον κλιματισμό, τον εξαερισμό, την ενέργεια, τη διαχείριση νερού, την πισίνα και το spa. 

1011
12131415
 • Όλη τη μέρα
  15/02/18-16/02/18

  Το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο Ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, έρχεται στην Αθήνα για μαθητές Λυκείου και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Τα workshops αποτελούν μέρος μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει το Swiss Education Group σε πολλές χώρες παγκοσμίως με στόχο να φέρουν σε επαφή στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού με τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα του Hospitality Management.

161718
1920212223
 • Όλη τη μέρα
  23/02/18-25/02/18

  Σημείο συνάντησης του κλάδου της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA, την οποία διοργανώνει στο ίδιο διάστημα η ΔΕΘ-Helexpo. Πρόκειται για την εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στην ARTOZYMA.

2425
262728    

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…