Η Tottis Pack ενώνει δυνάμεις με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

tour-market
By tour-market March 13, 2018 16:31

Η Tottis Pack ενώνει δυνάμεις με την Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία συσκευασιών Tottis Pack εντάχθηκε ως νέο Μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, την ένωση δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων που πλέον μετρά 40 Μέλη και έχει ως σκοπό την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και την ενημέρωση για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι Ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Έχοντας λάβει την ειδική πιστοποίηση από τον φορέα Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT, που επιβεβαιώνει ότι η Tottis Pack πληροί τα κριτήρια ένταξης στην ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, με κυριότερες προϋποθέσεις τη διατήρηση στην Ελλάδα του τρίπτυχου: Έδρα, Παραγωγή και Ιδιοκτησία, το νέο Μέλος της οικογένειας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ θα ενισχύσει περαιτέρω τη δυναμική της ένωσης για τη στήριξη και προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ως τον μόνο δρόμο για τη δημιουργία ενός βιώσιμου παραγωγικού μοντέλου στη χώρα.

Η Tottis Pack, μέλος των επιχειρήσεων TOTTIS, δραστηριοποιείται από το 2000 στην παραγωγή και εμπορία χάρτινης κυματοειδούς συσκευασίας για χρήση σε πρωτογενείς (displays, χαρτοτελάρα) και δευτερογενείς (βιομηχανικά χαρτοκιβώτια) συσκευασίες. Με όραμα την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων και την άψογη εξυπηρέτηση, η ανώτερη ποιότητα των πρώτων υλών και το εύρος της γκάμας προϊόντων Tottis Pack εγγυώνται την ασφαλή συσκευασία σε οποιοδήποτε προϊόν όσο δύσκολη και να είναι η φύση του, ο τρόπος αποθήκευσης ή διακίνησης του. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 22.000 μ2, στη Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, η Tottis Pack λειτουργεί γραμμές παραγωγής της πιο σύγχρονης τεχνολογίας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με δυνατότητες κάλυψης των αναγκών της αγοράς σε τύπους corrugated συσκευασίας άνω του 90% ενώ, από πλευράς ποσοτικής κάλυψης της αγοράς στο σύνολό της, στην παρούσα φάση ξεπερνάει το 25%.

Έχοντας στο δυναμικό της μία ομάδα έμπειρων στελεχών και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η Tottis Pack διαθέτει τα προϊόντα της στην αγορά μέσω ενός πανελλαδικού δικτύου πωλήσεων, που υποστηρίζεται από εξειδικευμένους συμβούλους συσκευασίας, pre-sales και after-sales τμήμα customer care. Παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί εξαγωγικό προσανατολισμό με έμφαση στις γειτονικές Βαλκανικές χώρες. Η έντονη δραστηριότητα της Tottis Pack συνεισφέρει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και της ευρύτερης Δυτικής Μακεδονίας.  

tour-market
By tour-market March 13, 2018 16:31
Write a comment

No Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
March
MTuWThFSS
   1
 • All day
  01/03/18-04/03/18

  Travel is considered one of the most important trade fairs of the tourism industry in Eastern and Central Europe. A wide range of international exhibitors presents a huge offer around the issue of tourism at the fair.

  Visitors can expect extensive information on destinations, hotels and many other topics. For visitors, the exhibition is also regarded as an important industry gathering, and as an ideal opportunity for knowledge transfer and networking.

   

234
567
 • All day
  07/03/18-11/03/18

  Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, αναμένεται να συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 10000 εκθέτες από 180 χώρες, ενώ στους επισκέπτες της εντάσσονται οι κορυφαίοι εκπρόσωποι, των εμπλεκομένων με τον τουρισμό φορέων, παγκοσμίως.

8910
 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Metropolitan Expo

  Metropolitan Expo

  Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Άρρηκτο δίδυμο αποτελούν η έκθεση Οινόραμα και ο αμπελοοινικός κλάδος της χώρας, αφού το Οινόραμα συνοδεύει και ενσαρκώνει την αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και τις επιτυχίες των παραγωγών του τα τελευταία 25 χρόνια. 

  Το Οινόραμα είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο.  Από το 1994 ήταν και παραμένει ο φυσικός χώρος φιλοξενίας και προβολής της οινικής παραγωγής της χώρας και το πιο σημαντικό ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  ITM – Intourmarket in Moscow was initiated by the entire Russian Tourism Industry (RST) and is strongly supported by Rostourism – the Russian Tourism Ministry. It brings together hosted buyers and travel professionals from all Russian regions with Russian and international tourism key players. Participaction means prestige to the exhibitors in the largest Russian and third-largest international fair, since over 90,000 Russian and foreign tourism representatives, among whom you’ll find chief excecutives of tourism agencies and industrial experts, visit this event.

   

11
12
 • All day
  12/03/18

  Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών.  Θα παρευρεθούν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.  

  Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, ο κ. Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, ο κ. Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros,  Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν Ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

13141516
 • All day
  16/03/18-18/03/18

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  H Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2018 αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά  σε μία έκθεση συνδυάζεται  το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες.

 • All day
  16/03/18

  Κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και γραφεία, με ειδίκευση στο τουριστικό και αεροπορικό δίκαιο θα συμμετέχουν στο TRAVEL LAW FORUM 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και με την συνεργασία τουUniversity of Leiden και του Institute for Travel and Tourism in London.Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε νομικά θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των καταναλωτών στην εποχή του “shared economy platforms”, αλλά και στις επιπτώσεις του Brexit στην τουριστική βιομηχανία.

1718
19202122232425
262728293031 

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…