Νέος Διευθυντής Δικτύου για την B. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ και ενίσχυση στελεχιακού δυναμικού

tour-market
By tour-market March 12, 2018 10:18

Νέος Διευθυντής Δικτύου για την B. ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ και ενίσχυση στελεχιακού δυναμικού

Από τις αρχές του 2018, πέντε νέα, καταξιωμένα και με πολυετή εμπειρία στελέχη, ενισχύουν τη δυναμική παρουσία της ΚΑΥΚΑΣ στην αγορά. Η ενδυνάμωση της υφιστάμενης ομάδας πραγματοποιείται στο πλαίσιο ανάπτυξης και δέσμευσης της εταιρείας για παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η B. ΚΑΥΚΑΣ AE καλωσορίζει τα νέα μέλη της οικογένειάς της:

Τον κ. Παναγιώτη Μαυραγάνη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Distribution Network Director. Με σπουδές στην Πληροφορική, το Marketing και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων διαθέτει 18 χρόνια εμπειρία σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης, με πιο πρόσφατη αυτή του Executive Director, Consumer & Commercial στη Forthnet. Η θητεία του σε διαφορετικές εμπορικές διευθύνσεις – πωλήσεων, marketing, εξυπηρέτησης πελατών – τον κατέστησαν ικανό να κατανοήσει πλήρως το επιχειρηματικό περιβάλλον και να επιφέρει προστιθέμενη αξία στον οργανισμό που δραστηριοποιούνταν, βασιζόμενος στις γνώσεις, την εμπειρία, τη διορατικότητα του και τη διαρκή αναζήτηση για βελτίωση. Στο παρελθόν ηγήθηκε αλλαγών που εξέλιξαν τη στρατηγική και αποτελεσματικότητα της Forthnet, καταφέρνοντας μείωση κόστους, διεύρυνση πελατολογίου, σημαντική αύξηση εσόδων και μεριδίου αγοράς. Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις του, χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς η αναμόρφωση της στρατηγικής ανάπτυξης του Δικτύου καταστημάτων της Forthnet, ισχυροποιώντας τη θέση της έναντι των ανταγωνιστών.

Την κα. Σοφία Σιαμπέκου, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της HR Director. Με μεταπτυχιακές σπουδές στην Eργασιακή και Oργανωσιακή Ψυχολογία στη Μ. Βρετανία, έχει διανύσει 15 χρόνια σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού, τόσο στον τραπεζικό τομέα, όσο και σε σειρά εμπορικών εταιρειών, μελετώντας προσεκτικά τους παράγοντες που επηρεάζουν την απόδοση των εργαζομένων και δοκιμάζοντας στην πράξη βέλτιστες πρακτικές προς όφελος τους. Έχει ηγηθεί σειράς επιτυχημένων πρωτοβουλιών ανάπτυξης και βελτίωσης της δέσμευσης των εργαζόμενων, έχει σχεδιάσει εκπαιδευτικά προγράμματα, συστήματα αμοιβών και παροχών, και προγράμματα προσέλκυσης και επιλογής ανθρώπινου δυναμικού. Επίσης, έχει διατελέσει υπεύθυνη εκπαίδευσης και κατάρτισης προσωπικού. Πιο πρόσφατες σχετικές αναφορές της δουλειάς της, είναι από την Avon Cosmetics Greece , όπου για περισσότερα από 6 έτη κατείχε τη θέση της Human Resources Manager και από την EFG Group – Eurobank Household Lending, όπου κατείχε τη θέση της Recruitment, Selection & Placements Senior Officer.

Τον κ. Νικόλα Πλατή, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του IT Director. Έχει σπουδάσει Μηχανικός Πληροφορικής και διαθέτει εμπειρία 24 ετών σε Project Management, ERP συστήματα (SAP), Business Intelligence, Systems & Network Infrastructure, σε μεγάλες εταιρείες μεταξύ των οποίων και η Vodafone. Έχει υπάρξει συντονιστής στρατηγικών έργων πληροφορικής, μέσα από την πρόσφατη θέση του ως Delivery Project Executive στην ΙΒΜ Hellas (Global Business Services), για λογαριασμό σημαντικών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Τον κ. Γεώργιο Εμμανουήλ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Compliance Manager και Data Protection Officer (cert.DPO). Απόφοιτος του Παντείου Πανεπιστημίου και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, πιστοποιημένος σε θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων με εμπειρία 13 ετών και πλέον στην Oracle, Deutsche Telekom και την Genpact, μεταξύ άλλων σε θέσεις ευθύνης για την διατήρηση υψηλών προτύπων συμμόρφωσης, τήρησης διαδικασιών και πρωτοκόλλου, σχεδιασμού, ανάπτυξης, εφαρμογής Ευρωπαϊκών και εθνικών κανονισμών.

Την κα. Δέσποινα Μουστακέα, η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Certified Partners Manager. Κατέχει εμπειρία 22 ετών σε αγορές FMCG, ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού υλικού, τόσο στον τομέα του marketing και των πωλήσεων, όσο και στη διεύθυνση καταστημάτων πώλησης σε B2Β πελάτες.

Με αφορμή τις νέες αυτές προσλήψεις, η Managing Director της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., κα Μαρίκα Λάμπρου, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη της οικογένειας ΚΑΥΚΑΣ και τους ευχόμαστε μια μακροχρόνια και επιτυχημένη σταδιοδρομία μαζί μας. Συνεχίζουμε την αναπτυξιακή μας πορεία προσδοκώντας η ένταξη καταξιωμένων επαγγελματιών στην οικογένεια μας να φέρει νέες διακρίσεις και πρωτιές στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής μας φιλοσοφίας».

tour-market
By tour-market March 12, 2018 10:18
Write a comment

No Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
March
MTuWThFSS
   1
 • All day
  01/03/18-04/03/18

  Travel is considered one of the most important trade fairs of the tourism industry in Eastern and Central Europe. A wide range of international exhibitors presents a huge offer around the issue of tourism at the fair.

  Visitors can expect extensive information on destinations, hotels and many other topics. For visitors, the exhibition is also regarded as an important industry gathering, and as an ideal opportunity for knowledge transfer and networking.

   

234
567
 • All day
  07/03/18-11/03/18

  Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, αναμένεται να συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 10000 εκθέτες από 180 χώρες, ενώ στους επισκέπτες της εντάσσονται οι κορυφαίοι εκπρόσωποι, των εμπλεκομένων με τον τουρισμό φορέων, παγκοσμίως.

8910
 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Metropolitan Expo

  Metropolitan Expo

  Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Άρρηκτο δίδυμο αποτελούν η έκθεση Οινόραμα και ο αμπελοοινικός κλάδος της χώρας, αφού το Οινόραμα συνοδεύει και ενσαρκώνει την αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και τις επιτυχίες των παραγωγών του τα τελευταία 25 χρόνια. 

  Το Οινόραμα είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο.  Από το 1994 ήταν και παραμένει ο φυσικός χώρος φιλοξενίας και προβολής της οινικής παραγωγής της χώρας και το πιο σημαντικό ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  ITM – Intourmarket in Moscow was initiated by the entire Russian Tourism Industry (RST) and is strongly supported by Rostourism – the Russian Tourism Ministry. It brings together hosted buyers and travel professionals from all Russian regions with Russian and international tourism key players. Participaction means prestige to the exhibitors in the largest Russian and third-largest international fair, since over 90,000 Russian and foreign tourism representatives, among whom you’ll find chief excecutives of tourism agencies and industrial experts, visit this event.

   

11
12
 • All day
  12/03/18

  Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών.  Θα παρευρεθούν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.  

  Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, ο κ. Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, ο κ. Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros,  Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν Ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

13141516
 • All day
  16/03/18-18/03/18

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  H Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2018 αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά  σε μία έκθεση συνδυάζεται  το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες.

 • All day
  16/03/18

  Κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και γραφεία, με ειδίκευση στο τουριστικό και αεροπορικό δίκαιο θα συμμετέχουν στο TRAVEL LAW FORUM 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και με την συνεργασία τουUniversity of Leiden και του Institute for Travel and Tourism in London.Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε νομικά θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των καταναλωτών στην εποχή του “shared economy platforms”, αλλά και στις επιπτώσεις του Brexit στην τουριστική βιομηχανία.

1718
19202122232425
262728293031 

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…