Γιώτινγκ

Γιώτινγκ Να διατηρήσει η Μαρίνα Αλίμου τον επαγγελματικό της χαρακτήρα τόνισε στην χαιρετιστήρια ομιλία της στο 1ο Φεστιβάλ Γιώτινγκ – Γιορτή Θαλάσσιου Τουρισμού, η πρόεδρος του ΣΙΤΕΣΑΠ κα Ελένη Βρυώνη η οποία δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ΕΤΑΔ, που ως εταιρεία διαχειρίστρια της Μαρίνας Αλίμου, ευγενικώς διέθεσε τους χώρους για τη διοργάνωση.

Η κυρία Βρυώνη αναφέρθηκε στην επιλογή και σημαντικότητα για τον κλάδο της Μαρίνας Αλίμου, Αττικής, που αποτελεί, εδώ και αρκετά χρόνια την κύρια βάση και χώρο ελλιμενισμού περισσότερων των χιλίων 1.000 σκαφών επαγγελματικώς δραστηριοποιούμενων.

«Η θέση του ΣΙΤΕΣΑΠ είναι ότι η Μαρίνα Αλίμου πρέπει να διατηρήσει τον επαγγελματικό της χαρακτήρα και η όποια αξιοποίηση, που καλόν είναι να γίνει, πρέπει να επιτελεστεί λαμβάνοντας υπόψη το ότι είναι στην ουσία η επαγγελματική βάση του κλάδου. Δε διαφωνούμε για την αξιοποίηση, άλλωστε και εμείς έχουμε επί αρκετά χρόνια συζητήσει με τις διοικήσεις της Μαρίνας και τους φορείς διαχείρισης της, για διάφορες βελτιώσεις. Σε μία τέτοια μαρίνα, εκτός από τις λιμενικές υποδομές, χρειάζεται και διαμόρφωση υποδοµών και προϋποθέσεων τουρισμού, αναψυχής, αθλητισμού και περιπάτου στη χερσαία ζώνη. Αυτά είναι στοιχεία που συμβάλλουν στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών και πελατών του γιώτινγκ, και το Φεστιβάλ Γιώτινγκ είναι μία πρώτη προσπάθεια να αναδείξουμε τη Μαρίνα Αλίμου και ως χώρο ενημέρωσης για το γιώτινγκ, επίσκεψης σκαφών, και ανάδειξης των διαφόρων υπηρεσιών και επαγγελματικών υποστηρίξεων που χρειάζονται τα σκάφη” είπε, μεταξύ άλλων.

Οι διοργανωτές περιμένουν κοινό και επαγγελματίες με δωρεάν είσοδο μέχρι και την Δευτέρα 16 Απριλίου από τις 10:30 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, με διάφορες παράλληλες δράσεις γευσιγνωσίας, χορευτικών και μουσικών εκδηλώσεων, και πολιτιστικών παρουσιάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας