Στο 100% Hotel Show το πληρέστερο concept για την κατασκευή & ανακαίνιση Ξενοδοχείων

tour_market
By tour_market October 9, 2017 16:06 Updated

Στο 100% Hotel Show το πληρέστερο concept για την κατασκευή & ανακαίνιση Ξενοδοχείων

Με προσεκτικά επιλεγμένες εταιρείες & λύσεις για Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες, το 100% Hotel Show επιβεβαιώνει το ρόλο του ως συστηματική πλατφόρμα για την ενίσχυση και ανάδειξη του Ξενοδοχειακού Design.

Φτάνοντας στην 5η του διοργάνωση, το 100% Hotel Show έχει ήδη αποδείξει τη σημαντική συνεισφορά του στο Ξενοδοχειακό Design, καθώς παρουσιάζει μερικές από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου και δίνει στοχευμένες λύσεις στους ξενοδόχους που επισκέπτονται την έκθεση.

Η προσέγγιση του ξενοδοχειακού Design δεν σταματά μόνο στους εκθέτες, αλλά ενισχύεται με τα Hotel Design Awards, τα οποία καθιερώνονται πλέον ως ο κορυφαίος Θεσμός για το Ξενοδοχειακό Design, αναδεικνύοντας τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία και δίνοντας έμπνευση στους επισκέπτες.

Η φετινή όμως διοργάνωση, έχει να παρουσιάσει ακόμη πιο upgraded και συναρπαστικές προτάσεις για τους ξενοδόχους και τους αρχιτέκτονες που θα επισκεφτούν την έκθεση, από τις 17-20 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Hotel Design Brands για όλα τα Στάδια ανάπτυξης ενός Ξενοδοχείου

Είναι γνωστό ότι η εκθεσιακή δομή του 100% Hotel Show είναι προδιαγεγραμμένη σύμφωνα με τα στάδια ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου. Έτσι, οι πρώτες ενότητες που συναντά ένας επισκέπτης αφορούν την κατασκευή και την ανακαίνιση ενός ξενοδοχείου, από την Αρχιτεκτονική προδιαγραφή μέχρι και το Interior & Exterior Design. Με τις εταιρείες των ενοτήτων αυτών να στήνουν άκρως εντυπωσιακά περίπτερα και τους επισκέπτες να συναντούν εξειδικευμένα στον ξενοδοχειακό τομέα που είναι σε θέση να τους δώσουν ουσιαστικές λύσεις και ιδέες, το 100% Hotel Show αναμένεται να γίνει το βασικό σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη μερικών από τα καλύτερα ξενοδοχειακά projects στην Ελλάδα. Για την καλύτερη προετοιμασία της επίσκεψής σας, προτείνεται να προκαθορίσετε επαγγελματικά ραντεβού με τις εταιρείες που σας ενδιαφέρουν, χρησιμοποιώντας το ειδικό εργαλείο του www.hotelshow.gr, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλους τους εγγεγραμμένους Επισκέπτες.

Τα Hotel Design Awards γίνονται θεσμός

Τα τέταρτα Hotel Design Awards by 100% Hotel Show, τα οποία σε λίγα μόλις χρόνια έχουν εξελιχθεί σε αυτόνομο θεσμό υψηλής σημασίας για το Ελληνικό Ξενοδοχειακό Design, βρίσκονται ήδη σε πλήρη εξέλιξη. Με τον αριθμό των συμμετοχών να έχει σπάσει ρεκόρ και την κριτική επιτροπή να διακρίνεται για την αυστηρότητα και την αντικειμενική της προσέγγιση, θα παρουσιαστούν για άλλη μια χρονιά τα πιο εμπνευσμένα ξενοδοχειακά έργα. Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2017 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο MEC Παιανίας, ενώ οι νικητές θα αποκτήσουν σημαντική διεθνή προβολή μέσω της καμπάνιας εξωστρέφειας ‘Greeks Teach Hospitality’.

Εντυπωσιακές κατασκευές από διακεκριμένα Αρχιτεκτονικά Γραφεία

Για την ολοκλήρωση της εμπειρίας, το 100% Hotel Show συνεργάζεται με μερικά από τα κορυφαία αρχιτεκτονικά γραφεία, δημιουργώντας installations και χώρους που θα αναδείξουν τη design εμπειρία της έκθεσης.

Το εντυπωσιακό Hotelier Workshop Stage και το καθιερωμένο Lounge της έκθεσης που αποτελεί το σημείο αναφοράς των επισκεπτών, παίρνουν νέα, εντυπωσιακή μορφή. Ταυτόχρονα, νέες ενότητες με εντυπωσιακό σχεδιασμό, όπως το Digital Square και το Gastronomy Village, έρχονται να διαμορφώσουν μια μοναδική εκθεσιακή εμπειρία. Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός βέβαια, ξεκινάει όπως πάντα από την είσοδο του 100% Hotel Show, στην οποία θα στηθεί μια σχεδιαστική έκπληξη για τους επισκέπτες.

Στη συνολική αρχιτεκτονική προσέγγιση του 100% Hotel Show, αξιοσημείωτη είναι και η συνεισφορά της Αρχιτέκτονος Μαρίας Παπαχρήστου, η οποία έχει συμβάλει στο γενικό σχεδιασμό στοιχείων της έκθεσης, δίνοντας μια upgraded μορφή στις εκθεσιακές κατασκευές και ενισχύοντας τον Premium Χαρακτήρα του Event.

tour_market
By tour_market October 9, 2017 16:06 Updated
Write a comment

No Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
March
MTuWThFSS
   1
 • All day
  01/03/18-04/03/18

  Travel is considered one of the most important trade fairs of the tourism industry in Eastern and Central Europe. A wide range of international exhibitors presents a huge offer around the issue of tourism at the fair.

  Visitors can expect extensive information on destinations, hotels and many other topics. For visitors, the exhibition is also regarded as an important industry gathering, and as an ideal opportunity for knowledge transfer and networking.

   

234
567
 • All day
  07/03/18-11/03/18

  Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου (ΙΤΒ), από τις σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως, αναμένεται να συμμετέχουν φέτος περισσότεροι από 10000 εκθέτες από 180 χώρες, ενώ στους επισκέπτες της εντάσσονται οι κορυφαίοι εκπρόσωποι, των εμπλεκομένων με τον τουρισμό φορέων, παγκοσμίως.

8910
 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Metropolitan Expo

  Metropolitan Expo

  Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  Άρρηκτο δίδυμο αποτελούν η έκθεση Οινόραμα και ο αμπελοοινικός κλάδος της χώρας, αφού το Οινόραμα συνοδεύει και ενσαρκώνει την αναγέννηση του ελληνικού κρασιού και τις επιτυχίες των παραγωγών του τα τελευταία 25 χρόνια. 

  Το Οινόραμα είναι πλέον η μεγαλύτερη έκθεση ελληνικού κρασιού στον κόσμο.  Από το 1994 ήταν και παραμένει ο φυσικός χώρος φιλοξενίας και προβολής της οινικής παραγωγής της χώρας και το πιο σημαντικό ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου.

 • All day
  10/03/18-12/03/18

  ITM – Intourmarket in Moscow was initiated by the entire Russian Tourism Industry (RST) and is strongly supported by Rostourism – the Russian Tourism Ministry. It brings together hosted buyers and travel professionals from all Russian regions with Russian and international tourism key players. Participaction means prestige to the exhibitors in the largest Russian and third-largest international fair, since over 90,000 Russian and foreign tourism representatives, among whom you’ll find chief excecutives of tourism agencies and industrial experts, visit this event.

   

11
12
 • All day
  12/03/18

  Βασικός άξονας του Συνεδρίου είναι οι καταναλωτικές, αλλά και οι διατροφικές συνήθειες που χαρακτηρίζουν το σημερινό και μελλοντικό τοπίο στον τομέα της εστίασης. Θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην γενιά των Millenials και το πώς η νέα ψηφιακή εποχή αλλάζει τις συνήθειες των καταναλωτών.  Θα παρευρεθούν οι 200 μεγαλύτεροι επιχειρηματίες του κλάδου, προμηθευτές και εκπρόσωποι του Ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα.  

  Μεταξύ άλλων στο συνέδριο θα μιλήσουν, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Megas Yeeros, κ. Νικόλαος Λούστας, ο κ. Δημήτρης Μαύρος, Διευθύνων Σύμβουλος της MRB Hellas, ο κ. Γιώργος Γκριτζάλας, General Manager της Adjust, ο Chef και Brand Ambassador της Megas Yeeros,  Δημήτρης Σκαρμούτσος. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα παρουσιαστούν Ελληνικά success stories του κλάδου από την Αγγλία και την Γερμανία.

13141516
 • All day
  16/03/18-18/03/18

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  Λεωφ. Κηφισίας 39,

  H Έκθεση Ψάρεμα – Σκάφος Boat & Fishing Show 2018 αποτελεί το θαλασσινό γεγονός της χρονιάς! Είναι ο θεσμός που για ακόμα μία χρονιά  σε μία έκθεση συνδυάζεται  το Ψάρεμα με το Σκάφος, και όλο τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τις δύο αυτές δραστηριότητες.

 • All day
  16/03/18

  Κορυφαίες δικηγορικές εταιρείες και γραφεία, με ειδίκευση στο τουριστικό και αεροπορικό δίκαιο θα συμμετέχουν στο TRAVEL LAW FORUM 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και με την συνεργασία τουUniversity of Leiden και του Institute for Travel and Tourism in London.Το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε νομικά θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των καταναλωτών στην εποχή του “shared economy platforms”, αλλά και στις επιπτώσεις του Brexit στην τουριστική βιομηχανία.

1718
19202122232425
262728293031 

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…