Συνεργασία ανάμεσα σε Active Media Group & ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

tour-market
Από tour-market Φεβρουάριος 13, 2018 10:35

Συνεργασία ανάμεσα σε Active Media Group & ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Η χρονιά ξεκινάει δυναμικά για τον χώρο του αθλητικού τουρισμού σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο  όμιλος της Active Media, που διοργανώνει τα events αθλητικού τουρισμού «Navarino Challenge» (σε συνεργασία με την Costa Navarino) και «Santorini Experience» (σε συνεργασία με το Δήμο Σαντορίνης και το ΔΑΠΠΟΣ), ενώνει τις δυνάμεις του με τον θεσμοθετημένο και επιτυχημένο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

Οι δύο συνεργαζόμενοι φορείς μέσω της στρατηγικής αυτής συνεργασίας στον χώρο του αθλητικού τουρισμού, έχουν ως στόχο να ενισχύσουν το διεθνές προφίλ των συγκεκριμένων εκδηλώσεων, να ανταλλάξουν εμπειρίες και τεχνογνωσία με απώτερο σκοπό να αναβαθμίσουν ποιοτικά τα προϊόντα τους.

 Οι αθλητικές διοργανώσεις δίνουν πλέον ζωτικής σημασίας διάσταση στην οικονομική ενίσχυση του τουρισμού και η επίδραση τους μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Το 2016, οι τοπικές διοργανώσεις αθλητικού τουρισμού ήταν το 62% σχεδόν της παγκόσμιας αγοράς sports tourism ενώ η ανάπτυξη της αγοράς αναμένεται στην τετραετία 2017-2021 να έχει αύξηση 41%.

Η αύξηση οφείλεται στην μοναδική εμπειρία που περιέχει αυτή η εναλλακτική μορφή τουρισμού.  Εμπεριέχει υψηλό ενθουσιασμό και πάθος για εξερεύνηση (περιπέτεια), αγάπη για τα σπορ και αυθεντικές μοναδικές εμπειρίες ενώ αν συνοδεύονται με διασκέδαση για όλη την οικογένεια το ποσοστό συμμετοχής είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενος Μαραθώνιος, αυτός της Λεμεσού και τα βραβευμένα γεγονότα αθλητικού τουρισμού που διοργανώνει ο όμιλος της Active Media από το 2013, αλλά και πιο πριν τα στελέχη της από το 2000 σε Ελλάδα και Κύπρο, έρχονται πιο κοντά. Συνεργάζονται για να παρέχουν ακόμα καλύτερες υπηρεσίες στους συμμετέχοντες, αλλά και να βελτιωθούν και οι ίδιες με την ανταλλαγή τεχνογνωσίας με σκοπό τις ακόμα πιο βελτιωμένες διοργανώσεις βάζοντας πλέον τον πήχη ψηλότερα.

Οι συνεργαζόμενες διοργανώσεις θα προωθούν εκατέρωθεν τις εγγραφές και τα πακέτα διαμονής τους στις νέες αγορές-στόχους της Ελλάδας και της Κύπρου, με τους συμμετέχοντες των τριών διοργανώσεων να λαμβάνουν ειδικά προνόμια και προσφορές.

Η αθλητική χρονιά ανοίγει με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ που διεξάγεται στις 17-18 Μαρτίου 2018 στην Λεμεσό της Κύπρου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://www.limassolmarathon.com/ 

Ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι ακόμα πιο «δυνατός» αθλητικά, καθώς στις 5-7 Οκτωβρίου 2018 θα διεξαχθεί για 4η συνεχή χρονιά η διοργάνωση «Santorini Experience» στη Σαντορίνη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: www.santorini-experience.com

Αντίστοιχα, στις 12-14 Οκτωβρίου 2018, διεξάγεται για 6η συνεχή χρονιά η διοργάνωση «Navarino Challenge» στη Μεσσηνία και την Costa Navarino. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: www.navarinochallenge.com

tour-market
Από tour-market Φεβρουάριος 13, 2018 10:35
Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Σχολιάστε
προβολή σχολίων

Σχολιάστε

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί.
Απαιτούμενα είναι τα πεδία με αστερίσκο*

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
Φεβρουάριος
MTuWThFSS
   1
 • Όλη τη μέρα
  01/02/18-11/02/18

  Για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα “Dine Athens” από την Alpha Bank. Κατά τη διάρκεια του 3ου “Dine Athens”, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank. Τη λίστα των εστιατορίων μπορείτε να δείτε εδώ:  www.dineathens.gr/gr/estiatoria

  Περισσότερες πληροφορίες: www.dineathens.gr

234
56789
 • Όλη τη μέρα
  09/02/18-12/02/18

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

  Οι εταιρείες που εκθέτουν στην HORECA καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία Ξενοδοχείων και χώρων Μαζικής Εστίασης.

 • Όλη τη μέρα
  09/02/18-12/02/18

  MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

  MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

  Το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για όλες τις σύγχρονες και πρωτοποριακές λύσεις γύρω από τις κατασκευές, τον εξοπλισμό, την ανακαίνιση, το design, τον κλιματισμό, τον εξαερισμό, την ενέργεια, τη διαχείριση νερού, την πισίνα και το spa. 

1011
12131415
 • Όλη τη μέρα
  15/02/18-16/02/18

  Το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο Ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, έρχεται στην Αθήνα για μαθητές Λυκείου και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Τα workshops αποτελούν μέρος μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει το Swiss Education Group σε πολλές χώρες παγκοσμίως με στόχο να φέρουν σε επαφή στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού με τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα του Hospitality Management.

161718
1920212223
 • Όλη τη μέρα
  23/02/18-25/02/18

  Σημείο συνάντησης του κλάδου της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA, την οποία διοργανώνει στο ίδιο διάστημα η ΔΕΘ-Helexpo. Πρόκειται για την εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στην ARTOZYMA.

2425
262728    

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.grΜοιραστείτε το site μας…