13η ΗORECA 2018: 20% η αύξηση επισκεψιμότητας την 1η ημέρα της έκθεσης

13η ΗORECA 2018: 20% η αύξηση επισκεψιμότητας την 1η ημέρα της έκθεσης

Εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Τουρισμού κ.΄Ελενα Κουντουρά  η 13η ΗORECA, μια έκθεση παγκοσμίου επιπέδου,  που οδηγεί τις εξελίξεις στον Ξενοδοχειακό και τον ευρύτερο επισιτιστικό κλάδο. Θεαματική ήταν η προσέλευση χιλιάδων επαγγελματιών από την πρώτη μέρα, με τα στοιχεία της διοργανώτριας εταιρείας να

Διαβάστε το άρθρο
ΦΠΑ 24% στην πλαστική σακούλα

ΦΠΑ 24% στην πλαστική σακούλα

Με ΦΠΑ 24% θα επιβαρύνεται το λεγόμενο περιβαλλοντικό τέλος το οποίο επιβάλλεται από όλα τα σούπερ μάρκετ από την 1η Ιανουαρίου 2017. Έτσι το τέλος για κάθε λεπτή πλαστική σακούλα ανέρχεται στα τρία λεπτά συν ΦΠΑ 24% από την Πρωτοχρονιά,

Διαβάστε το άρθρο
Ελαιόλαδο: Σφραγισμένη συσκευασία σε χώρους εστίασης

Ελαιόλαδο: Σφραγισμένη συσκευασία σε χώρους εστίασης Updated

Σε σφραγισμένη συσκευασία θα διατίθεται το ελαιόλαδο στους χώρους μαζικής εστίασης, από την 1η Ιανουαρίου 2018, ενώ οι παραβάτες θα έρχονται αντιμέτωποι με πρόστιμο 500 €.

Διαβάστε το άρθρο
Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την 8η ARTOZYMA

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για την 8η ARTOZYMA Updated

Mε εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησε η προετοιμασία της 8ης Διεθνούς Έκθεσης Αρτοποιίας, Ζαχαροπλαστικής, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Έτοιμων Προϊόντων, ARTOZYMA, που υποδέχεται εδώ και λίγες ημέρες δηλώσεις συμμετοχής. Μετά την επιτυχημένη αναβίωσή της το 2016 -μαζί με την Detrop Boutique προσέλκυσαν πάνω

Διαβάστε το άρθρο
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης τεχνίτη μαγειρικής τέχνης

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης τεχνίτη μαγειρικής τέχνης Updated

Ο ΟΑΕΔ σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και τη DEKRA Αkademie GmbH ανέλαβε την υλοποίηση Πιλοτικού Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης «Dual 2+1» αποφοίτων των ΕΠΑΣ/ΟΑΕΔ στην ειδικότητα του Τεχνίτη Μαγειρικής Τέχνης, συνολικής διάρκειας έως 9 μηνών (3

Διαβάστε το άρθρο
Στο SpeeDelight της Electrolux Professional το κορυφαίο βραβείο Plus X Award

Στο SpeeDelight της Electrolux Professional το κορυφαίο βραβείο Plus X Award

Η νέα λύση μαγειρικής υψηλής ταχύτητας, SpeeDelight, της Electrolux Professional, έλαβε το βραβείο Plus X Award, αναδεικνύοντας την πίστη του κατασκευαστή να παραδίδει στους πελάτες, πρωτοποριακές και εφαρμόσιμες τεχνολογίες.

Διαβάστε το άρθρο
Electrolux Professional: Zero Waste, All Taste – The revolution starts with carrots

Electrolux Professional: Zero Waste, All Taste – The revolution starts with carrots Updated

An all-new Electrolux Professional concept kitchen has been made specifically for supermarket chains to help solve their food waste issues. Yet, it’s so much more – not only equipped with appliances, but support and expertise in training and recipes from

Διαβάστε το άρθρο
Πρωτοβουλία μείωσης της σπατάλης φαγητού από μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων

Πρωτοβουλία μείωσης της σπατάλης φαγητού από μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων Updated

Μερικές από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ξενοδοχείων στον κόσμο συμμετέχουν σε μια πρωτοβουλία μείωσης της σπατάλης φαγητού, η οποία περιλαμβάνει τον επανασχεδιασμό των μενού για να αποτρέψει την κατάληξη του φαγητού στα σκουπίδια.

Διαβάστε το άρθρο
Ελληνική αποστολή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής World Trophy & Cake Designers

Ελληνική αποστολή στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ζαχαροπλαστικής World Trophy & Cake Designers Updated

Στην έκθεση ΑΡΤΟΖΑ πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί ανάδειξης της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της FIPGC τον Οκτώβριο 2017, στη Host Fierra στο Μιλάνο, ανάμεσα σε 40 χώρες.

Διαβάστε το άρθρο
Δυναμική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOOD & LIFE

Δυναμική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων στην έκθεση FOOD & LIFE Updated

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η τρίτη ομαδική συμμετοχή των Ελλήνων παραγωγών στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών με απευθείας πώληση, FOOD & LIFE, του Μονάχου, που διοργανώθηκε από την εταιρεία K.L.Ni.Promotion – μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και

Διαβάστε το άρθρο

Συνέδρια | Εκθέσεις | Εκδηλώσεις

< 2018 >
Φεβρουάριος
MTuWThFSS
   1
  • Όλη τη μέρα
    01/02/18-11/02/18

    Για τρίτη συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στην Αθήνα η γαστρονομική εβδομάδα “Dine Athens” από την Alpha Bank. Κατά τη διάρκεια του 3ου “Dine Athens”, το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας σε 100 επιλεγμένα εστιατόρια, σε ειδικές τιμές και με επιπλέον προνόμια για τους κατόχους καρτών εκδόσεως Alpha Bank. Τη λίστα των εστιατορίων μπορείτε να δείτε εδώ:  www.dineathens.gr/gr/estiatoria

    Περισσότερες πληροφορίες: www.dineathens.gr

234
56789
  • Όλη τη μέρα
    09/02/18-12/02/18

    Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

    Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών « Ελευθέριος Βενιζέλος», Σπάτα – Αττικής, Κτίριο 603Α,

    Οι εταιρείες που εκθέτουν στην HORECA καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στον εξοπλισμό και στην τροφοδοσία Ξενοδοχείων και χώρων Μαζικής Εστίασης.

  • Όλη τη μέρα
    09/02/18-12/02/18

    MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

    MEC – Mediterranian Exhibition Center, Paiania, Greece

    Το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για όλες τις σύγχρονες και πρωτοποριακές λύσεις γύρω από τις κατασκευές, τον εξοπλισμό, την ανακαίνιση, το design, τον κλιματισμό, τον εξαερισμό, την ενέργεια, τη διαχείριση νερού, την πισίνα και το spa. 

1011
12131415
  • Όλη τη μέρα
    15/02/18-16/02/18

    Το Swiss Education Group (SEG), το κορυφαίο Ελβετικό δίκτυο παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών Hotel Management, έρχεται στην Αθήνα για μαθητές Λυκείου και μεταπτυχιακούς φοιτητές. Τα workshops αποτελούν μέρος μιας σειράς εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διεξάγει το Swiss Education Group σε πολλές χώρες παγκοσμίως με στόχο να φέρουν σε επαφή στελέχη που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού με τους μελλοντικούς επαγγελματίες στον τομέα του Hospitality Management.

161718
1920212223
  • Όλη τη μέρα
    23/02/18-25/02/18

    Σημείο συνάντησης του κλάδου της ζαχαροπλαστικής θα αποτελέσει το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ζαχαροπλαστικής που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο της 8ης ARTOZYMA, την οποία διοργανώνει στο ίδιο διάστημα η ΔΕΘ-Helexpo. Πρόκειται για την εκδήλωση των ζαχαροπλαστών της χώρας, η οποία φιλοξενείται για πρώτη φορά στην ARTOZYMA.

2425
262728    

Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.gr



Μοιραστείτε το site μας…