Eυρωπαϊκό Meet up για τον Τουρισμό στην Αθήνα

marilena
By marilena November 27, 2017 11:30 Updated

Eυρωπαϊκό Meet up για τον Τουρισμό στην Αθήνα

Με θέμα τον τουρισμό ως πλουτο-παραγωγική βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας και με το ερώτημα «πως να ζήσεις το μύθο σου στην Ελλάδα» θα συναντηθούν εμπειρογνώμονες, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι ευρωπαϊκών φορέων, για να συζητήσουν νέα μοντέλα και κατευθυντήριες οδηγίες για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της τουριστικής βιομηχανίας και την ενίσχυση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών του κλάδου.

Διάσταση που αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια, μέσα στην οικονομική κρίση, επιτυγχάνει να δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης και καινούργιες  θέσεις εργασίας, να παράγει τεχνογνωσία και να ανοίγει νέους δρόμους για το τουριστικό προϊόν και την προβολή της Ελλάδας.

Η συζήτηση διοργανώνεται την Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 (10.00 – 14.30), στο Ξενοδοχείο Life Gallery (Λ. Θησέως 103, Εκάλη), από τη Μίλητο Συμβουλευτική με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, και χορηγό επικοινωνίας gtp headlines, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Rooms2Vet.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, κατόπιν ηλεκτρονικής εγγραφής.

Σειρά ερωτημάτων θα τεθούν, από το κοινό, σε διακεκριμένους επιχειρηματίες, εμπειρογνώμονες και στελέχη του τουριστικού τομέα, μεταξύ των οποίων η Ελένη Τσίτουρα (Luxury SuitesThe Tsitouras Collection), ο Χαράλαμπος Αγγελούδης (TUV Austria Hellas), ο κος Κώστας Δημητριάδης (blue.gr), ο Ευάγγελος Κυριαζόπουλος (Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης), η Renata Tomlenovic (Ινστιτούτο Τουρισμού Κροατίας), τον Δημήτρη Ζαφειριάδη (Κοιν.Σ.Επ. knowl) κ.ά. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου (eirinika.gr).

Kαινοτομία της συζήτησης είναι η νέα μορφή συνεδριακού διαλόγου (The Public Interview©) όπου αντιστρέφονται οι ρόλοι και τον «πρώτο λόγο» σε αυτή την πρωτοποριακή διαδραστική διαδικασία, τον έχουν οι συμμετέχοντες (ερωτώντες). Με λίγα λόγια, η «δημόσια συνέντευξη» προβλέπει μια σειρά ερωτήσεων που προκύπτουν από το κοινό επιτόπου και απευθύνονται αποκλειστικά στους καλεσμένους.

Η συζήτηση αναπτύσσεται στο πλαίσιο του ευρωπαίκού έργου Rooms2Vet (Ευρ. Επιτροπή) που στοχεύει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ευρωπαϊκής τουριστικής βιομηχανίας, έχοντας αναπτύξει μια φιλική, δωρεάν, διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης για την αναβάθμιση των δεξιοτήτων και την επαγγελματοποίηση των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχονται από ιδιοκτήτες ιδιωτικών καταλυμάτων, μικρών κατοικιών και οικογενειακών εκμεταλλεύσεων. Το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από εξειδικευμένους φορείς στον κλάδο του τουρισμού και της ΕΕΚ, από την Ελλάδα, Κροατία, Κύπρος, Σλοβενία και Ισπανία και με την οικονομική στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Η μεθοδολογία The Public Interview έχει αναπτυχθεί και υλοποιείται αποκλειστικά από τη Μίλητος Συμβουλευτική Α.Ε.

marilena
By marilena November 27, 2017 11:30 Updated
Write a comment

No Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Γράψτε το πρώτο σχόλιο για αυτό το άρθρο.

Write a comment
View comments

Write a comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

Εγγραφή στο Newsletter

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε το ενημερωτικό newsletter του TourMarket.gr

Συνέδρια, Εκθέσεις, Εκδηλώσεις

< 2017 >
December
MTuWThFSS
    123
45678
 • All day
  08/12/17-10/12/17

  Metropolitan Expo

  Metropolitan Expo

  Νέα δεδομένα δημιουργεί ο σχεδιασμός της 4ης GREEK TOURISM EXPO, που θα διοργανωθεί 8-10 Δεκεμβρίου, 2017 στο Metropolitan Expo.

  Νέες ιδέες προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, με εκθέτες κύρους και χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες υπόσχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αγορά του τουρισμού, με παράλληλες εκδηλώσεις που θα ξεχωρίσουν, Ημερίδες και Workshops, διαγωνισμούς και πολλές εκπλήξεις.

910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Μοιραστείτε το site μας…