Το μεγαλύτερο event εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου θα φιλοξενηθεί σε ειδικό χώρο στο 100% Hotel Show τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, φέρνοντας περισσότερους από 1.000 υποψηφίους σε επαφή με τα καλύτερα Ξενοδοχεία.

Η εύρεση προσωπικού είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλείται να λύσει ο σύγχρονος ξενοδόχος, καθώς οι μετακινήσεις προσωπικού στον ξενοδοχειακό τομέα αποτελούν μια από τις σημαντικότερες προκλήσεις. Η έκθεση 100% Hotel Show θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά τις Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας σε συνεργασία με τη Workathlon, μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες στο κομμάτι της εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείου.

Η Workathlon έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή, τόσο για την καινοτόμο προσέγγισή της αλλά και για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρει. Με επικεφαλής την, προερχόμενη από τον Ξενοδοχειακό χώρο, Κατερίνα Σαντίκου, βοηθάει τα ξενοδοχεία να επιλύσουν το ζήτημα εύρεσης προσωπικού με εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Οι “Ξενοδοχειακές Ημέρες Καριέρας της Workathlon” αποτέλεσαν ένα από τα πλέον επιτυχημένα events εύρεσης προσωπικού ξενοδοχείων, με χιλιάδες επισκέπτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και φέτος, για πρώτη φορά, θα οργανωθεί η πρώτη μεγάλη “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας” στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 100% Hotel Show.

Τι θα συμπεριλαμβάνει η “Ξενοδοχειακή Ημέρα Καριέρας by Workathlon” στο 100% Hotel Show;

Ο θεσμός “Workathlon Career Days” αποτελεί το σημαντικότερο event συνάντησης Ξενοδόχων με πιθανούς υποψηφίους, και έχει ήδη ολοκληρώσει 2 επιτυχημένες διοργανώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια του 100% Hotel Show 2019 θα διαμορφωθεί μια ειδική αίθουσα, στην οποία υποψήφιοι εργαζόμενοι στον ξενοδοχειακό τομέα θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν τους Ξενοδόχους που συμμετέχουν στο μεγάλο event της Workathlon, και να συζητήσουν τις προοπτικές συνεργασίας για την επόμενη season. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη  Δευτέρα 18 Νοεμβρίου. Η έγκαιρη επαφή με πιθανούς υποψηφίους δίνει σημαντικό προβάδισμα στα ξενοδοχεία που συμμετέχουν, ενώ εξασφαλίζει στους υποψηφίους εργασιακές θέσεις με σημαντικές προοπτικές.

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν, δηλώνοντας το ενδιαφέρον πατώντας εδώ.

Τα ξενοδοχεία που επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας