Φέτος, η χώρα μας έχει έντονη παρουσία στη λίστα με 14 εταιρείες της Ελληνικής αγοράς, 8 πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και 6 αμιγώς ελληνικές.

Οι πολυεθνικές DHL Express, AbbVie, Teleperformance, Bristol-MyersSquibb, Deloitte, Atos, Ipsen και S.CJohnson Hellas, καθώς και οι ελληνικές XM, Β. Καυκάς ΑΕ, Διαμαντής Μασούτης, Dialectica, EpsilonNet και Netsteps, βραβεύτηκαν μεταξύ των καλύτερων εταιρειών της Ευρώπης όσον αφορά το εργασιακό τους περιβάλλον.

Για να δημιουργήσει τη λίστα Best Workplaces in Europe™ 2022, το Great Place to Work, global authority στην αξιολόγηση και μελέτη της εργασιακής κουλτούρας, διεξήγαγε την έρευνά του σε περισσότερους από 1,4 εκατομμύριο εργαζόμενους και ανέλυσε πρακτικές και πολιτικές αναφορικά με ζητήματα εργασιακού περιβάλλοντος σε 37 χώρες και σε περισσότερες από 3.000 εταιρείες στην Ευρώπη.

Δείτε όλες τις εταιρείες της φετινής Ευρωπαϊκής λίστας

Την πρώτη θέση στις πολυεθνικές εταιρείες της Ευρώπης για το 2022 κατέκτησε για μία ακόμη χρονιά η DHL Express, στις μεγάλες εθνικές (περισσότεροι από 500 εργαζόμενοι) η εταιρεία τηλεπικοινωνιών από την Τουρκία Turkcell Global Bilgi, στις μεσαίου μεγέθους (50 -499 εργαζόμενοι) η Ελβετική UMB AG και στις μικρού μεγέθους (10-49 εργαζόμενοι) η Ιρλανδική εταιρεία media, Global.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας