14ης HoReCa

Ένα πλούσιο σε δράσεις, εμπορικές συμφωνίες, νέες συνεργασίες και ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, τετραήμερο, που αφορά την 14η HoReCa φτάνει σήμερα στην κορύφωση του. Έτσι, από πολύ νωρίς τα halls και τα περίπτερα της έκθεσης είναι κατάμεστα από τους επαγγελματίες επισκέπτες.

Εκατοντάδες δυναμικοί επαγγελματίες με ανήσυχο πνεύμα και όραμα, τιμούν από νωρίς την έκθεση, πραγματοποιώντας διεξοδική έρευνα ανάμεσα στους εκθέτες, για να επιλέξουν από ανάμεσα στους καλύτερους, έχοντας πάντοτε το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα της επιχείρησης τους.

Οι εκθέτες που συμμετείχαν στη 14η HoReCa, με παρακαταθήκη τις επιτυχημένες συνδιαλλαγές των προηγούμενων ημερών, δηλώνουν εκτός από ικανοποιημένοι και αισιόδοξοι πώς θα δώσουν τα χέρια με ακόμα περισσότερους νέους επιχειρηματίες που αναζητούν να επενδύσουν στο όραμα τους. Από την άλλη πλευρά, οι επαγγελματίες τους ξενοδοχειακού κλάδου και της μαζικής εστίασης, αντιμετωπίζουν τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» της τεράστιας και ποιοτικής γκάμας επιλογών που τους προσφέρεται.

Όπως αναμενόταν, η τέταρτη και τελευταία ημέρα της έκθεσης, χαρακτηρίζεται από χαμογελαστά πρόσωπα και χειραψίες που καταδεικνύουν επιτεύξεις συμφωνιών. Άλλωστε η Δευτέρα, είναι κατά κανόνα η ημέρα κατά την οποία οι επαγγελματίες επισκέπτες έχουν κάνει επισταμένη έρευνα και στα 50.000 τετραγωνικά μέτρα της έκθεσης, έχουν εξετάσει τα περίπτερα που τους ενδιαφέρουν και έχουν καταλήξει στις επιλογές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας