150 Γάλλοι δημοσιογράφοι διαφημίζουν την Κρήτη

Το ενδιαφέρον 150 Γάλλων δημοσιογράφων και τουρστικών πρακτόρων τράβηξε η Κρήτη οι οποίοι επισκέφτηκαν το νησί έπειτα από πρόσκληση του τουριστικού πρακτορείου «Vacances Heliades» με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Το «Vacances Heliades», που θεωρείται στη Γαλλία ο ειδικός των διακοπών για την Ελλάδα  συνεργάστηκε με την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής του νησιού καθώς οι πελάτες του ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό και την φύση και επιδιώκουν να γνωρίσουν πολύ καλά την Κρητική ενδοχώρα αναζητώντας τα αυθεντικά και παραδοσιακά στοιχεία της ζωής στο νησί. Για το λόγο αυτό, τα προγράμματα επισκέψεων που προτείνουν, αφορούν την γνωριμία με την Κρήτη και την παράδοσή της, δραστηριότητες σε όλο το νησί και επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους

150 Γάλλοι δημοσιογράφοι διαφημίζουν την Κρήτη

Σύμφωνα μάλιστα με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, η συμβολή των 150 στην περαιτέρω προβολή του νησιού αλλά και στην ανάπτυξη του τουριστικού ρεύματος στο νησί αναμένεται να είναι μεγάλη . «Οι Γάλλοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι, θέλουν να προβάλουν και ν’ αναδείξουν την Κρήτη μέσα από το ταξίδι αυτό. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία στο πλαίσιο του θεματικού τουρισμού στον οποίο στοχεύει η Περιφέρεια Κρήτης».

Οι 150 επισκέφθηκαν τις περιοχές από την Ανατολική έως και τη Δυτική Κρήτη, από τον Άγιο Νικόλαο έως το Ρέθυμνο και από τη Σπιναλόγκα μέχρι το Αρκάδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας