1664 Blanc

Η διάσημη γαλλική μπύρα 1664 Blanc κατηγορίας wheat, έφτασε στην Ελλάδα από την Ολυμπιακή Ζυθοποιία.

Η 1664 Blanc ανήκει στην κατηγορία wheat και συνδυάζει αρμονικά την δροσιστική ανάλαφρη και φρουτώδη γεύση ενώ απελευθερώνει το αρωματικό γευστικό προφίλ της, στο οποίο κυριαρχούν οι νότες εσπεριδοειδών, κόλιανδρου και λευκού ροδάκινου. H γεύση και τα αρώματα αιχμαλωτίζονται σε μια κομψή φιάλη, εμπνευσμένη από το σήμα κατατεθέν της Γαλλίας, τον πύργο του Άιφελ, με χαρακτηριστικό ψηλό λαιμό και εντυπωσιακό μπλε χρώμα.

1664 BlancΤην ίδια στιγμή, η 1664 Blanc ξεχωρίζει και για το όνομά της, που εμπεριέχει το έτος ίδρυσης του πρώτου ζυθοποιείου Kronenbourg στη Γαλλία, σηματοδοτώντας τη μακρόχρονη παράδοση και τεχνογνωσία ζυθοποίησης.

Το προφίλ της 1664 Blanc, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη γαλλική φινέτσα και βέβαια τη μόδα. Γι’ αυτό το λόγο και υποστήριξε το 25ο Athens Xclusive Designers Week και την κατηγορία New Designers Awards, ενισχύοντας την προσπάθεια των νέων σχεδιαστών και αναδεικνύοντας τις δημιουργίες και το ταλέντο τους. Παράλληλα, στους συμμετέχοντες New Designers ανατέθηκε να «ντύσουν τη Γαλλίδα Σταρ», ένα εγχείρημα άκρως δημιουργικό αλλά και απαιτητικό! 

Ο κ. Νίκος Μιχαλόπουλος, Marketing Director της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, δήλωσε σχετικά: «Το portfolio των προϊόντων μας στην Ολυμπιακή Ζυθοποιία διευρύνεται με την ένταξη ενός ακόμη ξεχωριστού premium brand, γεμίζοντάς μας χαρά και υπερηφάνεια. Η γαλλική μπύρα 1664 Blanc ξεχωρίζει τόσο για τη γεύση της όσο και για την ιδιαίτερη εμφάνιση και φινέτσα της, γεγονός που από την πρώτη στιγμή επιβεβαιώνουν και οι καταναλωτές και πελάτες μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας