18-20 Μαΐου η 25η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη»

18-20 Μαΐου η 25η  Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη»Λίγες μέρες μόνο απομένουν μέχρις ότου η 25η Πανελλήνια εμπορική έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» ανοίξει τις πύλες της στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Α.Μ.Θ. στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, με δωρεάν είσοδο για όλους τους επισκέπτες.

Η 25η Πανελλήνια εμπορική έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη» στοχεύει στην ανάδειξη της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών προϊόντων της περιφέρειας, στη σύσφιξη των σχέσεων με τις όμορες χώρες, στην προβολή και τόνωση του τουριστικού προϊόντος της Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και στην αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή.

Η έκθεση γίνεται με την οργάνωση της ΔΕΘ-Helexpo και την ευθύνη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και αποτελεί το κύριο οικονομικό γεγονός της ευρύτερης περιοχής, καθώς και έναν αξιόπιστο μοχλό ανάπτυξης, αλλά και δημιουργίας διαύλων επικοινωνίας με τις γειτονικές χώρες.

18-20 Μαΐου η 25η  Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «Ανατολική Μακεδονία-Θράκη»Επίσης αποτελεί ένα πολύτιμο αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή, με υπερτοπικό χαρακτήρα και τη δυνατότητα να ξεπεράσει τα όρια της Περιφέρειας, αλλά και της χώρας, φέρνοντας εγγύτερα τα όμορα κράτη, μέσω εμπορικών και άλλων συνεργασιών.

Με την υποστήριξη του επιμελητηριακού και εμπορικού κόσμου, αγροτικά προϊόντα, τρόφιμα-ποτά, γεωργικά μηχανήματα, έπιπλα, ενδύματα, είδη λαϊκής τέχνης, τουρισμού και διακόσμησης,  συνιστούν το εκθεσιακό περιεχόμενο της φετινής διοργάνωσης, που θα καλύπτει μια ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων. Πλούσιο θα είναι και το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης που θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, γευσιγνωσίες τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, καθώς και πολιτιστικά δρώμενα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας