Πρέβεζα

Στον πεζόδρομο μεταξύ Δικαστικού μεγάρου και πλατείας Ανδρούτσου, από 16 έως 18 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Γαστρονομικό Φεστιβάλ που διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου στην Πρέβεζα.

Σημειώνεται πως η παραχώρηση του χώρου στην Πρέβεζα είναι απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου της περιοχής.

Στον χώρο αυτό θα τοποθετηθούν, στην μεν πλευρά του Δικαστικού ένα food truck μήκους 6 μέτρων και πλάτους 2 μέτρων, το οποίο θα παρκάρει εκεί από την Παρασκευή 16 Ιουλίου το μεσημέρι και θα αποχωρήσει την Κυριακή 18 Ιουλίου το πρωί.

Το truck θα λειτουργήσει για διανομή φαγητού-κερασμάτων στο κοινό από το απόγευμα του Σαββάτου έως το βράδυ της ίδιας ημέρας. Παράλληλα το Σάββατο, στο χώρο απέναντι από το Δικαστικό μέγαρο και παράλληλα με το πάρκο θα τοποθετηθούν 10 τέντες και τραπέζια για την προώθηση των τοπικών προϊόντων (τύπου έκθεσης ) από τους παραγωγούς.

Ο διάδρομος ανάμεσα στο truck και τους παραγωγούς θα μείνει ελεύθερος για τη διέλευση του κοινού.

Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή του Φεστιβάλ και η αποφυγή διασποράς κορωνοϊού, τα μέτρα που έχουν προβλεφθεί από πλευράς των διοργανωτών έχουν ως εξής:

-Ο χώρος της εκδήλωσης θα είναι αυστηρά οριοθετημένος με πασσάλους και διαχωριστικό κορδόνι για να μην εισέρχονται ανεξέλεγκτα οι επισκέπτες.

-Στην είσοδο της εκδήλωσης από την πλευρά του λιμανιού, θα παρευρίσκεται προσωπικό της εταιρείας, αρμόδιο για τον έλεγχο εισόδου συγκεκριμένου αριθμού επισκεπτών, όπως αυτός προβλέπεται από τις σχετικές οδηγίες.

-Στα σημεία εισόδου και έξοδο της εκδήλωσης θα υπάρχουν διαθέσιμα αλκοολούχα διαλύματα 70% για την αντισηψία των χεριών των παρευρισκομένων.

-Για την τήρηση ασφαλών αποστάσεων των επισκεπτών, θα υπάρχει αυτοκόλλητη σήμανση δαπέδου, στον χώρο διέλευσης ανά 1,5 μέτρο.

-Σε κάθε περίπτερο έχει προβλεφθεί να γίνεται αυστηρός έλεγχος του μέγιστου αριθμού ατόμων που τα επισκέπτονται, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

-Σύσταση στους εκθέτες για χρήση μάσκας, όταν θα υπάρχουν επισκέπτες στα περίπτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας