21-25 Οκτωβρίου η SIAL Paris στο Παρίσι

Στις 21-25 Οκτωβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η έκθεση SIAL Paris η πιο γνωστή έκθεση τροφίμων στην Ευρώπη που μετρά περισσότερο από μισό αιώνα παρουσίας και οκτώ (8) διοργανώσεις-παρουσίες παγκοσμίως και αναμένει φέτος 160.000 επαγγελματίες.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Ελλάδα περιλαμβάνεται στις δέκα πρώτες χώρες με τη μεγαλύτερη συμμετοχή (ανάμεσα σε χώρες όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Κίνα) με τον οργανισμό εξωτερικού εμπορίου Enterprise Greece να έχει ήδη οργανώσει το περίπτερο της ελληνικής συμμετοχής που ίσως ξεπεράσει τα 2.000 τ.μ. που θα βρίσκεται στο Hall 2, ανάμεσα στα περίπτερα της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές η έκθεση είναι χωρισμένη σε 21 τομείς, οι οποίοι αναπτύσσονται σε 27 κτίρια και έχει δοθεί έμφαση στις νέες τάσεις που έχουν καταγραφεί στις προτιμήσεις των καταναλωτών, οι οποίοι ως κριτήρια για την επιλογή διατροφικών προϊόντων εστιάζουν περισσότερο στην υγεία, την πρακτικότητα, την καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας