Η αεροπορική εταιρεία Volotea, η οποία συνδέει μικρές και μεσαίες ευρωπαϊκές πόλεις, ανακοίνωσε σήμερα ότι μετέφερε περισσότερους από τρεις εκατομμύρια επιβάτες από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο με 96% πληρότητα. Πριν από το καλοκαίρι, η Volotea επένδυσε 15 εκατομμύρια ευρώ σε ένα φιλόδοξο σχέδιο για την προστασία των λειτουργιών της και την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, το οποίο όπως αποδεικνύεται ήταν επιτυχές.

Η Volotea σημείωσε αύξηση 14% στη μεταφορά των επιβατών της από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Το ποσοστό αυτό μεταφράζεται σε σχεδόν μισό εκατομμύριο περισσότερους επιβάτες σε σχέση με πέρυσι, έχοντας ως αποτέλεσμα 1,6 εκατομμύρια επιβάτες να επισκέπτονται την Ιταλία και 1,3 εκατομμύρια επιβάτες τη Γαλλία. Η Ισπανία και η Ελλάδα σημείωσαν επίσης σημαντική αύξηση, με τη Volotea να μεταφέρει πάνω από μισό εκατομμύριο επιβάτες σε κάθε χώρα. Η Ελλάδα είναι η χώρα στην οποία η Volotea έχει καταγράψει τη μεγαλύτερη αύξηση, ήτοι 25% σε σχέση με τους αντίστοιχους τρεις μήνες πέρυσι.

Κατά το πρώτο εξάμηνο του 2019, η Volotea υλοποίησε με επιτυχία μια σειρά από μέτρα για την προστασία των λειτουργιών της φέτος το καλοκαίρι, συμπεριλαμβανομένου του συντονισμού των λειτουργιών πτήσης, των εφεδρικών περιουσιακών στοιχείων, των νέων και βελτιωμένων υπηρεσιών επιβατών στα αεροδρόμια, στο τηλεφωνικό κέντρο και στο μέσα στα αεροσκάφη.

Η Volotea πρόσθεσε έξι επιπλέον αεροσκάφη Airbus A319 φέτος, έχοντας πλέον στόλο 36 αεροσκαφών. Με τέσσερα αεροσκάφη αφιερωμένα στη λειτουργική ακεραιότητα δύναμης. Αυτός ο εφεδρικός στόλος, στρατηγικά τοποθετημένος στη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελλάδα, εργάστηκε ως πολύτιμος πόρος για να επιτύχει ταχύτερη ανταπόκριση όποτε χρειάστηκε αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή η διαδικασία συνεχούς βελτίωσης ανταμείφθηκε αυτό το καλοκαίρι, με την On-Time Performance της Volotea να φτάνει το 73% (OTP 15 Arrivals-Flightstats) και 99% (OTP 180 Arrivals-Flightstats) σε αυτούς τους τελευταίους τρεις μήνες, παρά τη συμφόρηση της εναέριας κυκλοφορίας στον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο .

Ταυτόχρονα, η Volotea αύξησε τις δραστηριότητές της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και εξυπηρετούσε περισσότερους από 23.000 σε αυτούς τους τρεις μήνες, που σημαίνει περισσότερες από 270 πτήσεις καθημερινά, μεταφέροντας τρία εκατομμύρια πελάτες με μέση πληρότητα καθισμάτων 96%. Όλες οι βάσεις έδειξαν ποσοστό πληρότητας πάνω από 95% και τον Αύγουστο ποσοστό πληρότητας 100% επιτεύχθηκε στην Αθήνα και το Μπιλμπάο και 99% στη Νάντη και τη Βερόνα.

Οι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα επιτυχημένο λειτουργικό πρόγραμμα μαζί με βελτιωμένες υπηρεσίες που βοήθησαν τη Volotea να επιτύχει τα υψηλότερα επίπεδα ικανοποίησης που είχε ποτέ, με το υψηλό 82% για την καλοκαιρινή περίοδο.

«Αυτό ήταν το πιο δυνατό μας καλοκαίρι. Είμαστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι από το γεγονός ότι η μεγάλη επένδυση που πραγματοποιήσαμε μας αποζημίωσε εξυπηρετώντας 319 δρομολόγια μας με τα υψηλότερα πρότυπα αξιοπιστίας και ασφάλειας”, δήλωσε ο Isidre Porqueras, Chief Operating Officer της Volotea.

Το 2019, η Volotea εγκαινίασε 41 νέες διαδρομές για να εξυπηρετήσει μια σειρά από 319 δρομολόγια, πετώντας σε περισσότερες από 80 μεσαίες και μικρές πόλεις σε 13 χώρες: Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα, Κροατία, Τσεχία, Πορτογαλία, Μάλτα, Αυστρία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο και Μαρόκο. Η αεροπορική εταιρεία αναμένεται να μεταφέρει 7,5 με 8 εκατομμύρια επιβάτες το 2019.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας