8ο Capital+Vision

Το 8ο Capital+Vision, το συνέδριο με τίτλο «Η Ελλάδα μετά το μνημόνιο – Πρώτα βήματα στις Διεθνείς Αγορές» ξεκίνησε τις εργασίες του στο Athenaeum InterContinental Athens Hotel.

Μιλώντας στο δείπνο της πρώτης ημέρας των εργασιών του συνεδρίου ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Μαΐλλης, τόνισε ότι η Ελλάδα αξιολογείται καθημερινά από τις αγορές.

Από το βήμα του συνεδρίου, τόνισε ότι είναι αμφίβολο εάν και κατά πόσον η Ελλάδα έλυσε οριστικά τα βαθιά ριζωμένα διαρθρωτικά προβλήματα της και εξουδετέρωσε όλες εκείνες τις παθογόνες αιτίες που δημιούργησαν και συντήρησαν αυτή την πολυετή οικονομική κρίση. Επίσης πρόσθεσε ότι η χώρα θα εξακολουθήσει για μεγάλο διάστημα να βρίσκεται στο μικροσκόπιο των «Αγορών», όπου θα αξιολογείται καθημερινά και σε όλα τα επίπεδα και ότι αυτή η πραγματικότητα δεν επιδέχεται κανέναν εφησυχασμό.

8ο Capital+Vision
Ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Μαΐλλης.

Ο κ. Μαΐλλης αναφέρθηκε επίσης και στην εκτέλεση των πολλών και σημαντικών αποκρατικοποιήσεων που υλοποιήθηκαν, όπως επεσήμανε, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες και συγκυρίες, στο διάστημα κατά το οποίο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ ήταν ο σημερινός Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας ο οποίος μάλιστα έδωσε και το παρόν στο συνέδριο.

Σημειώνεται ότι οι εργασίες του συνεδρίου που διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την εφημερίδα Κεφάλαιο και τη διαδικτυακή πύλη Capital.gr θα διαρκέσουν μέχρι και την Τρίτη 6 Νοεμβρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας