Ενενήντα παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά, για 4 ημέρες στα Cactus Hotels, ιδιοκτησίας κ. Νίκου Χαλκιαδάκη.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που λαμβάνει χώρα από το 2013 στην Κρήτη στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης της Holiday Lines και της Bluebird Airways με στόχο την ψυχαγωγία και κοινωνικοποίηση παιδιών με ιδιαιτερότητες. Με την υποστήριξη και στα πλαίσια της κοινωνικής πολιτικής και των ξενοδοχείων πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια με μεγάλη επιτυχία η φιλοξενία των παιδιών, τα οποία έχουν την δυνατότητα κατά την διάρκεια της διαμονής τους να ξεναγηθούν στα αξιοθέατα του νησιού.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να φιλοξενούμε τα παιδιά, ευχόμαστε μια ευχάριστη διαμονή ώστε να ξαναέρθουν και τα επόμενα χρόνια. Τα περισσότερα ξενοδοχεία έχουν τις κατάλληλες υποδομές για την φιλοξενία ατόμων ΑμεΑ όμως χρήζει περισσότερος σεβασμός και ευαισθητοποίηση από την πλευρά μας και καλύτερες υποδομές στους δημόσιους χώρους» δήλωσε ο κ. Νίκος Χαλκιαδάκης ιδιοκτήτης των Cactus Hotels. 

Μια επιχείρηση δεν θα πρέπει να κρίνεται μόνο βάσει της ποιότητας των υπηρεσιών της και τα οικονομικά της αποτελέσματα αλλά επίσης με βάση την συμβολή της στην κοινωνία. Η δέσμευση των Cactus Hotels, προς αυτή την κατεύθυνση, διαμορφώνει το προφίλ της εταιρείας και την εταιρική κοινωνική της ευθύνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας