Accademia Pizzaioli

Η Accademia Pizzaioli ξεκίνησε και πάλι τον κύκλο των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων και την έναρξη των τμημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών της για τη νέα χρονιά.

Πιο αναλυτικά, από τη Δευτέρα 7η Ιανουαρίου 2019 ξεκινούν τα πρώτα τμήματα του νέου έτους για τους Pizzaioli της Σχολής, όπου ερασιτέχνες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα μπορούν να ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας.

Επίσης από 21-25 Ιανουαρίου 2019, η Accademia Pizzaioli δίνει την ευκαιρία και σε επαγγελματίες Pizzaioli να τελειοποιήσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους στη γνήσια ιταλική κουζίνα λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ιταλική ακαδημία Accademia Pizzaioli με την παρουσία της στην Ελλάδα προσφέρει εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και εξειδίκευση στην ιταλική κουλτούρα της γαστρονομίας, με το δοκιμασμένο και επιτυχημένο εκπαιδευτικό της σύστημα, συνδυάζοντας θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πραγματικές συνθήκες εργασίας όπου συμμετέχουν όλοι οι σπουδαστές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας