Ακαδημία τουρισμού

Το INΣΕΤΕ συνεργάζεται με το ReGeneration Academy δημιουργώντας την πρώτη «ακαδημία τουρισμού» που θα παρέχει εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν με τον συγκεκριμένο κλάδο της ελληνικής οικονομίας.

Η ακαδημία τουρισμού τιτλοφορείται «ReGeneration Hospitality Front Office Academy Powered by INSETE» και οι φορείς που συμμετέχουν, επενδύουν μέσα από αυτό στην τεχνογνωσία σε θέματα εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης, ReGeneration Academy, ενώνει τις δυνάμεις του με το Ινστιτούτο του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΙΝΣΕΤΕ) και εισάγει το «ReGeneration Hospitality Front Office Academy Powered by INSETE». Με τον τρόπο αυτό επενδύει στην τεχνογνωσία του φορέα σε θέματα εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ReGeneration Hospitality Front Office Academy Powered by INSETE», αφορά τον τομέα του Front Office, που αποτελεί ένα από τα πιο κομβικά τμήματα του ξενοδοχείου και των αντίστοιχων θέσεων, όπως αυτή του Rooms Division, του Guest Service και του Guest Relations Agent. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσφέρει πληθώρα δυνατοτήτων εξέλιξης για τους εργαζόμενους, όχι μόνο μέσα στο τμήμα της υποδοχής αλλά και σε άμεσα συνεργαζόμενα τμήματα, καθώς τους τοποθετεί στο επίκεντρο της λειτουργίας ενός ξενοδοχείου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους έως τις 23 Νοεμβρίου, ενώ στις προϋποθέσεις δεν περιλαμβάνεται να έχουν εκπαίδευση σχετική με τα τουριστικά επαγγέλματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας