Ο Αλέξης Γαληνός, διευθύνων σύμβουλος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών (ΕΑΤΑ) και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του This is Athens & Partners εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του European Cities Marketing. Συγκεκριμένα, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Προεδρείου και του Δ.Σ. έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της διεθνούς συνάντησης που διοργάνωσε προ μερικών ημερών το European Cities Marketing στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Νέα Πρόεδρος του Οργανισμού για τη προσεχή διετία αναδείχτηκε η Σλοβένα Petra Stusek. Τις θέσεις των Αντιπροέδρων κατέλαβαν ο Ιρλανδός Sam Johnston με τομέα αρμοδιότητας την Συνεδριακή βιομηχανία, η Βρετανή Barbara Jamison  με τομέα ευθύνης το City Marketing και η Φιλανδή Laura Aalto αρμόδια για το Leisure & Tourism.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως πρόσφατα, είδαν το φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης του Διεθνούς Συνδέσμου Συνεδρίων (International Congress and Convention Association-ICCA), σύμφωνα με τα οποία η Αθήνα εμφανίζει ανοδική τροχιά στην ευρωπαϊκή κατάταξη προορισμών για Συνέδρια Ενώσεων κι Οργανισμών αναφορικά με το 2018.  Συγκεκριμένα, η Αθήνα κέρδισε δύο θέσεις στη σχετική κατάταξη, καταλαμβάνοντας -πλέον- τη 16η θέση, από τη 18η στην οποία βρισκόταν το 2017.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας