ΤΕΥΧΟΣ #134

    0
    ΤΕΥΧΟΣ #134

    Ιούλιος – Αύγουστος- Σεπτέμβριος 2018

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

    • Παναγιώτης Μωραϊτης

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ

    • Fake εστιατόριο, real “εκτόξευση”!
    • Αλλαγή στο τρόπο τηγανίσματος
    • Food expo 2018: Αριθμοί ρεκόρ

    ΑΦΙΕΡΩΜΑ

    • Μπίρα: Το ποτό με τα χίλια πρόσωπα

    TRENDS

    • Ασιατική “εισβολή” στο Λονδίνο!
    • KFC: Πώς να επιβιώσετε από μια κρίση
    • Το…vegan “σαρώνει” την εστιατορική σκηνή
    • Cocktails: Ευκολία, πρωτοτυπία και ωριμότητα
    • Ζάχαρη και GMOs

    IDEAS

    • Βιολογικά Προιόντα

    OPERATIONS

    • Νέα σημεία πώλησης

    SKILLS

    • Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας

    FOOD FOR THOUGHT

    • Mπείτε στη…θέση του οδηγού

    MARKETING

    • Νο news, good news!

    TIPS & TRICK

    • Το ψήσιμο έχει τα μυστικά του

    ΧΥΤΡΑ

    • Ο πήχης της ποιότητας ένα με το… χώμα!

    STATS

    • Περι ορέξεως…