Ανοίγει το Domes Miramare στην Κέρκυρα

Το Domes Miramare το πρώτο Luxury Collection ξενοδοχείο στην Κέρκυρα θα αρχίσει να λειτουργεί υπό την ομπρέλα του brand Domes Resorts από τις 14 Ιουλίου 2018 και θα υπαχθεί στο brand The Luxury Collection από την 1η Αυγούστου 2018 έχοντας νέες και πιο σύγχρονες υποδομές πολυτελείς βίλες και μοντέρνες σουίτες.

Πιο αναλυτικά η Luxury Collection®, που είναι μέλος της Marriott International, γνωστοποίησε το άνοιγμα του πρώτου ξενοδοχείου του brand στην Κέρκυρα, του Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu, που χτίστηκε αρχικά για την οικογένεια Ωνάση στα τέλη της δεκαετίας 1960, σχεδιασμένο με βάση τις γραμμές του μοντερνιστικού κινήματος, από τον αναγνωρισμένο αρχιτέκτονα Χαράλαμπο Σφαέλλο.

Το ιστορικό αυτό ξενοδοχείο της Κέρκυρας είναι η τρίτη μονάδα που εντάσσεται στην ξενοδοχειακή αλυσίδα Domes Resorts και η πρώτη που βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Όπως δήλωσε ο Global Brand Leader, της The Luxury Collection Anthony Ingham, το ξενοδοχείο Miramare έχει μια μακρά ιστορία φιλοξενίας και παροχής υπηρεσιών υψηλής στάθμης και πλέον καταλαμβάνει ξανά τη θέση που του αξίζει, ανάμεσα στα πιο καινούρια και πολυτελή θέρετρα της Μεσογείου. «Με αυτή την εντυπωσιακή μεταμόρφωση, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ, αυτό το πολύ ιδιαίτερο θέρετρο θα κυριαρχήσει, ως ο απόλυτος προορισμός πολυτελείας για πολλές δεκαετίες».

Ο Γιώργος Π. Σπανός, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Domes Resorts δήλωσε σχετικά:

«Για μας είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι παίρνουμε τη σκυτάλη και συνεχίζουμε την πορεία ενός εμβληματικού ξενοδοχείου με μια βαριά κληρονομιά. Με οδηγό την ιστορία και την αρχιτεκτονική ενός ξενοδοχείου, που σφράγισε η οικογένεια Ωνάση, τη μοναδικότητα του Κερκυραϊκού τοπίου και την κουλτούρα και τις εταιρικές αρχές των Domes Resorts, ξεκινάμε να προσφέρουμε εμπειρίες μοναδικές στους επισκέπτες μας. Η συνεργασία μας, μάλιστα, με το brand The Luxury Collection υποστηρίζει και ενισχύει το όραμά μας, για την ανάπτυξη ενός θερέτρου, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει τον συγκεκριμένο προορισμό» συμπλήρωσε ο κ. Σπανός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας