Στο Λονδίνο πρόκειται να ανοίξει το πρώτο ξενοδοχείο για φυτά εσωτερικού χώρου στον κόσμο για να διευκολύνει όσους πηγαίνουν διακοπές και θέλουν να είναι ήσυχοι για την φροντίδα των φυτών τους.

Το Patch Plant Hotel στην Batter sea εξασφαλίζει ότι τα φυτά των πελατών  θα λάβουν κορυφαία φροντίδα ενώ αυτοί θα βρίσκονται σε διακοπές.

Το ξενοδοχείο είναι ελεύθερο για κρατήσεις και οι επισκέπτες καλούνται να μοιραστούν τις συγκεκριμένες «ιδιαιτερότητες» των φυτών, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καταχωρήσετε πόσα φυτά χρειάζεστε γιαφροντίδα και τις ημερομηνίες που είστε μακριά. Στη συνέχεια, ένα μέλος της ομάδας θα σας ενημερώσει σχετικά με τη διαθεσιμότητα και μπορείτε να αφήσετε τα πολύτιμα φυτά σας για τις διακοπές. 

«Πόσοι από εμάς δεν έχουν ζητήσει κατά καιρούς από ένα φίλο ή συγγενή να προσέξουν ώστε να μην ξηραθούν τα φυτά μας όσο λείπουμε, μόνο και μόνο για να επιστρέψουμε στην απογοήτευση;», ανέφερε ο Rose Grower διευθυντής του ξενοδοχείου. 

«Το ξενοδοχείο δεν σώζει μόνο τα φυτά σας αλλά και τις σχέσεις σας», συνέχισε.

 Το Patch Plant Hotel προσφέρει «προσεκτικό πότισμα, κορυφαία λίπασμα και τέλειο ηλιακό φως, ώστε τα φυτά σας να μπορούν να απολαύσουν διακοπές όσο και εσείς».

Το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό για κρατήσεις μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2019 και διαθέτει 100 δωμάτια με τέλειες συνθήκες φωτισμού για ό, τι χρειάζονται τα φυτά.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας