Απευθείας πτήση της Air France για το Ντάλας

Απευθείας πτήση της Air France για το Ντάλας ξεκινά από 31 Μαρτίου 2019 και θα είναι σε ισχύ καθ’όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Αναλυτικά από 31 Μαρτίου 2019, η Air France ξεκινά πτήσεις από το Παρίσι-Charles de Gaulle προς το Dallas-Fort Worth (ΗΠΑ) που θα εξυπηρετείται από αεροσκάφος τύπου Airbus A330 δυναμικότητας 224 θέσεων και εξοπλισμένο με τις πιο νέες καμπίνες μεγάλων αποστάσεων, με 36 θέσεις στην καμπίνα Business, 21 θέσεις στην Premium Economy και 167 στην Οικονομική. Καθόλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου του 2019 οι δύο πόλεις θα συνδέονται με έως και πέντε πτήσεις την εβδομάδα.

Πρόγραμμα πτήσεων (σε τοπικές ώρες):

  • AF150: Αναχωρεί από το Παρίσι-Charles de Gaulle στις 10:10, φθάνει στο Dallas-Fort Worth στις 13:50
  • AF159: Αναχωρεί από το Dallas-Fort Worth στις 15:45, φθάνει στο Παρίσι-Charles de Gaulle στις 8:15
  • Από τις 31 Μαρτίου έως τις 30 Ιουνίου και από τις 4 Σεπτεμβρίου έως τις 25 Οκτωβρίου 2019: Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.
  • Από 1η Ιουλίου έως 1η Σεπτεμβρίου: Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
  • Κατά τη διάρκεια της πτήσης με Airbus A330 προς το Ντάλας, οι επιβάτες θα απολαύσουν τις ανέσεις των πιο νέων καμπινών στην Business, Premium Economy και Οικονομική Θέση.

Σημειώνεται ότι στην καμπίνα της Business class η Air France προσφέρει την διακεκριμένη της εξυπηρέτηση στον αέρα. Το κάθισμα προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος του κάθε επιβάτη, από την όρθια θέση έως και το κανονικό κρεβάτι μήκους δύο μέτρων. Στο κέντρο της καμπύλης κατασκευής της θέσης, κάθε επιβάτης δημιουργεί τον δικό του χώρο, ανάλογα με τις επιθυμίες του. Το μαλακό υλικό του καθίσματος έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άψογη ποιότητα ύπνου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας