πλοίο δεμένο

Απεργιακές κινητοποιήσεις σήμερα ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για τα εργασιακά το απόγευμα στη Βουλή- Τι ισχύει για τα λιμάνια και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε περιφρούρηση στα πλοία καλούν τους ναυτεργάτες οι διοικήσεις των 12 σωματείων της ΠΝΟ

«Να μη λείψει κανείς από την περιφρούρηση της απεργίας, όλοι στους καταπέλτες των πλοίων» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους τα 12 ναυτεργατικά σωματεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, με αφορμή τη χθεσινή απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, που έκρινε παράνομη τη σημερινή 24ωρη απεργία των ναυτεργατών.

«Δεμένα» σήμερα τα πλοία στα λιμάνια Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας και Λευκίμμης

«Δεμένα» θα παραμείνουν σήμερα τα πλοία στα λιμάνια Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας και Λευκίμμης, λόγω της απεργίας που αποφάσισε το Σωματείο Ναυτεργατών Κέρκυρας – Ηγουμενίτσας – Παξών και Διαποντίων νήσων, «Άγιος Σπυρίδωνας».

Με στάση συμμετέχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Σε 24ωρη απεργία μετέτρεπε τη σημερινή στάση η ΑΔΕΔΥ, ενώ οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς συμμετέχουν με στάση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες που δίνουν Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Συγκεκριμένα:

-Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό (γραμμές 1,2&3) και Τραμ, θα λειτουργήσουν από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10 το πρωί.

-Λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή και αργότερα.

-Οι συρμοί του Προαστιακού Σιδηροδρόμου αλλά και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένες από τις 12:00 έως τις 16:00. Στο διάστημα αυτό δε θα εκτελούνται δρομολόγια, ενώ από την κινητοποίηση ενδέχεται να επηρεαστούν και προηγούμενα ή επόμενα δρομολόγια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας