Από την Δευτέρα οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για απλή παραχώρηση αιγιαλού – παραλίας

Από την Δευτέρα οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες για απλή παραχώρηση αιγιαλού – παραλίαςΤη Δευτέρα ξεκινούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας από το Υπουργείο Οικονομικών.

Μετά την επιτυχία της διαδικασίας το 2017 μέσω της οποίας παραχωρήθηκε η χρήση για 61 παραλίες (οι τιμές κλεισίματος ήταν κατά μέσο όρο 50,3% υψηλότερες σε σχέση με τις εκκίνησης) αναμενόμενο ήταν να επαναληφθεί η διαδικασία και φέτος. Στόχος της διοργάνωσης είναι η διεξαγωγή μεγαλύτερου αριθμού ηλεκτρονικών δημοπρασιών αλλά και η πλήρης καθιέρωση του θεσμού τα επόμενα χρόνια.

Η ηλεκτρονική διαδικασία χαρακτηρίζεται από πλήρη διαφάνεια και διενεργείται από τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών.

Το υπουργείο Οικονομικών μέσω των ποιοτικά αναβαθμισμένων υπηρεσιών του, αλλά και την απλούστευση του συνόλου της διαδικασίας προσδοκά τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή από ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην αύξηση των εσόδων του Δημοσίου αλλά και στην βελτίωση της εμπειρίας των λουομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας