Απονεμήθηκαν 17 Πιστοποιητικά AdA Basis International – Train-the-Trainer

Απονεμήθηκαν 17 Πιστοποιητικά AdA Basis International – Train-the-TrainerΣτην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής  Πιστοποιητικών AdA Basis International – Train-the-Trainer στους 17 συμμετέχοντες στο 2ο σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» με τη σφραγίδα της Κεντρικής Ένωσης Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας (DIHK) και του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (AHK).

Σκοπός του σεμιναρίου που είχε διάρκεια 40 ώρες και διοργάνωσε  τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, ήταν η πιστοποίηση ως εκπαιδευτών 17 στελεχών της Διεύθυνσης Συγκροτημάτων Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού ΑΕ (ΕΣΣΤΥ).

Απονεμήθηκαν 17 Πιστοποιητικά AdA Basis International – Train-the-TrainerΤο σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος διττής εκπαίδευσης VETnet, στο οποίο συμμετέχουν ο ΟΑΕΔ, η ΕΕΣΣΤΥ, ο ΟΣΕ και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ενώ για την ολοκλήρωση του πραγματοποιήθηκαν γραπτές, προφορικές και πρακτικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις της Σιδηροδρομικής Σχολής Διττής Εκπαίδευσης της ΕΕΣΣΤΥ στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε ότι το σεμινάριο «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών» (Train-the-Trainer), βάσει των υψηλών κριτηρίων ποιότητας AdA Basis International, θέτει ως στόχο την ανάπτυξη της διττής εκπαίδευσης και των δράσεων για τη βελτίωση των απαραίτητων τεχνικών δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Προσφέρεται δε, εδώ και έναν χρόνο ως νέα υπηρεσία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.

Απονεμήθηκαν 17 Πιστοποιητικά AdA Basis International – Train-the-TrainerΤα πιστοποιητικά απένειμαν ο Δρ. Α. Κελέμης, Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ο κ. Ε. Χρόνης, Διευθυντής της Διεύθυνσης Συγκροτημάτων Βορείου Ελλάδος της ΕΕΣΣΤΥ και ο κ. Κ. Φλώρος, Διευθυντής του Παραρτήματος της 1ης ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας