Αquila Rithymna Beach και «Let’s do it Greece» ενώθηκαν για το περιβάλλον

Την εξαιρετικά σημαντική δράση, με την ονομασία «Let’s do it Greece» στήριξε το ξενοδοχείο Αquila Rithymna Beach γνωστό για την ευαισθητοποίηση του σε θέματα οικολογίας και περιβάλλοντος.

Αquila Rithymna Beach και «Let’s do it Greece» ενώθηκαν για το περιβάλλονΣτο ετήσιο ραντεβού με το περιβάλλον, πολύτιμοι συνοδοιπόροι των διοργανωτών ήταν οι μαθητές της Β5 τάξης του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, βαδίζοντας το μονοπάτι της Αμάλθειας και προβαίνοντας στον καθαρισμό του, μίας διαδρομής 7 χλμ. που περιλαμβάνει τα χωριά Άδελε, Άγιος Δημήτριος και Πηγή.  Όλοι μαζί οι συμμετέχοντες είπαν «ΝΑΙ» στην προστασία του περιβάλλοντος, στην ανάδειξη και διατήρηση του φυσικού κάλλους του τόπου και έδωσαν την υπόσχεση να συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά σε αντίστοιχες εθελοντικές δράσεις.

Μετά από τον περίπατό στο μονοπάτι της Αμάλθειας ακολούθησε πλούσιο γεύμα για όλους τους συμμετέχοντες ενώ όλοι ευχαρίστησαν θερμά τη διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, κα. Φλωρέτα Συκιώτη, και όλους όσους στήριξαν την περιβαλλοντική αυτή δράση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας