Η Αθηναϊκή Ριβιέρα ήταν πάντα στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος. Αυτή τη στιγμή ξαναζωντανεύει τη δόξα της δεκαετίας του ’60 με πιστούς επισκέπτες από το διεθνές jet set και όχι μόνο να επιστρέφουν κάθε χρόνο.

Valentino, Χρύσανθος Πάνας και Giancarlo Giammetti

Ο Valentino και ο Giancarlo Giammetti επισκέφτηκαν για άλλη μια φορά το αγαπημένο τους σημείο στην Αθηναϊκή Riviera, το εστιατόριο Island Club. Η μακροχρόνια φιλία μεταξύ του Χρύσανθου Πάνα, ιδιοκτήτη του Restaurant Island Club και των δύο ηγετών της μόδας, έχει ενδυναμωθεί με την πάροδο των χρόνων μέσω της αμοιβαίας αγάπης τους για ένα από τα ωραιότερα σημεία της Αθηναϊκής Ριβιέρας.

Το Island έχει συζητηθεί ιδιαίτερα φέτος το καλοκαίρι καθώς έχει επιλεγεί από πολλές αξιόλογες προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων η Πριγκίπισσα Charlene του Monaco και ο Philipp Plein, ως χώρος φιλοξενίας των ιδιαίτερων στιγμών τους. Τα πάρτι που διοργανώνονται στο Island Club Restaurant έχουν επίσης απασχολήσει το διεθνή τύπο με ζωντανές συναυλίες και εμφανίσεις διεθνών Dj, όπως οι Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano, Roger Sanchez και πιο πρόσφατα Tale of Us.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας