Η Cyan Group of Hotels στο πλαίσιο δράσεων υπέρ του περιβάλλοντος πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά στον χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης εγκαινιάζοντας το πρώτο vegan εστιατόριο στο ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort and Spa, το οποίο λειτουργεί υπό την επωνυμία «AVOCADO».

avocado
Ο κ. Μανώλης Μανούσος, Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Ομίλου Cyan Group of Hotels

Ο κ. Μανώλης Μανούσος, Διευθύνων Σύμβουλος και αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Ομίλου Cyan Group of Hotels μιλώντας αποκλειστικά στο περιοδικό «Food Service» αποκαλύπτει τους λόγους που οδήγησαν στην δημιουργία ενός vegan εστιατορίου.

«Ήδη από την προηγούμενη τουριστική περίοδο η εταιρεία αντιλήφθηκε ότι ένα τέτοιο εγχείρημα θα έχει αποδοχή καθώς η ειδική vegan προσθήκη που υπήρχε στον μπουφέ του ξενοδοχείου απέσπασε άκρως θετικές κριτικές και αυτό έδωσε την ώθηση να προχωρήσουν την δημιουργία του “ AVOCADO ”».

AVOCADO

Ο κος Μανούσος αναφέρει συμπληρωματικά: «Η δημιουργία του συγκεκριμένου τύπου εστιατορίου έγινε θεωρώντας πως είναι απαραίτητο να συντονίζεις την επιχείρηση με το ρεύμα της εποχής καθώς στόχος της Cyan Group of Hotels είναι να ακολουθεί την τάση της εποχής και να είναι up to date» και συνεχίζει λέγοντας ότι μέσα από αυτό το εγχείρημα ο Όμιλος θέλησε να κάνει την διαφορά. «Αποφασίσαμε να αφήσουμε πίσω το πολυφορεμένο ασιατικό εστιατόριο μετατρέποντας το σε αμιγώς vegan εστιατόριο».

Ο κ. Μανούσος τονίζει μάλιστα ότι και το «AVOCADO», όπως και όλη η προμηθευτική αλυσίδα της Cyan Group of Hotels στηρίζεται πρώτα από όλα σε ντόπιες πρώτες ύλες. «Οι πρώτες ύλες των πιάτων του “ AVOCADO ” δεν θα είναι απαραίτητα βιολογικές αλλά κατά πλειοψηφία ντόπιες. Οι ζωικές πρώτες ύλες όπως και τα παράγωγά τους αλλά και το μέλι θα αποκλείονται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας