Την αξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου της «Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου» με ό,τι περιλαμβάνεται ως εγκατάσταση καθώς και όλων των εγκαταστάσεων που συνέχονται με αυτόν, αποφάσισε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων.

Πρόκειται για τις υδροθεραπευτικές εγκαταστάσεις επί εδαφικής εκτάσεως εμβαδού 1.860 άλλως 1.875 τ.μ.. Η ως άνω αξιοποίηση του ιαματικού αυτού πόρου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, η από αναπτυξιακή εταιρεία του.

Επίσης, αποφασίστηκε η άμεση έναρξη διαγωνιστικής διαδικασίας οιασδήποτε μορφής που κριθεί περισσότερο διαφανής, ταχεία και προσήκουσα, με προτεραιότητα και έμφαση στην περίπτωση της διαγωνιστικής διαδικασίας διεθνούς χαρακτήρα, για την ανάδειξη αναδόχου εκπόνησης οικονομοτεχνικής μελέτης επενδυτικού σχεδίου για την αξιοποίηση του ιαματικού φυσικού πόρου της Ιαματικής Πηγής Λουτρακίου και των εγκαταστάσεων, που συνέχονται με αυτόν, την υποβολή και έγκριση αυτής αρμοδίως και, τέλος, την πραγματοποίηση κάθε ενέργειας που θα απαιτηθεί για τον τρόπο τελικής υλοποίησης του περιεχομένου της μελέτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας