μπανάνα Chiquita

Η μπανάνα Chiquita, ήταν το επίσημο φρούτο του 36ου Μαραθωνίου Αθήνας, για 11η συνεχή χρονιά.

Η μπανάνα Chiquita έδωσε το παρόν και την ημέρα του Μαραθωνίου την Κυριακή 11 Νοεμβρίου μοιράζοντας περισσότερες από 70.000 premium μπανάνες Chiquita στους αθλητές που έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή των 42 χλμ, αλλά και τους παράλληλους δρόμους των 5 και 10 χλμ, καθώς επίσης και στους χιλιάδες θεατές και παιδιά που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για να γιορτάσουν αυτή την ξεχωριστή για τον αθλητισμό μέρα.

Ο Γενικός Διευθυντής της Chiquita Hellas, κ. Νίκος Στεφανίδης δήλωσε σχετικά: «Η Chiquita δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σπουδαία διοργάνωση, όπως είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, μέσω του οποίου προάγεται το αθλητικό πνεύμα, η άσκηση ως τρόπος ζωής, η ευγενής άμιλλα, και εν γένει ο πολιτισμός. Είναι η 11η χρονιά που επιλέγουμε να είμαστε το επίσημο φρούτο του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που στηρίζουμε έναν τέτοιο θεσμό, καθώς και την προσπάθεια όλων των αθλητών σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα, που ζητά από εκείνους την υπέρβαση.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή, δίνοντας άμεση, διαρκή και ουσιαστική ώθηση ενέργειας και αποτελεί ιδανική επιλογή για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος μιας έντονης προπόνησης, πόσο μάλλον μετά από έναν τέτοιο αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας