H Booking.com λάνσαρε τρία νέα σήματα στα καταλύματα, τα Travel Sustainable, Travel Proud και Travel Work-Friendly, επιδιώκοντας να διευκολύνει την επιστροφή των ταξιδιωτών με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο στα ταξίδια.

Με το 66% των Αμερικανών ταξιδιωτών δηλώνουν ότι επιθυμούν να μείνουν σε αειφόρο κατάλυμα την ερχόμενη χρονιά, το σήμα αειφόρων ταξιδιών διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τον εντοπισμό και την κράτηση αειφόρου διαμονής.

Το σήμα Travel Proud απονέμεται σε καταλύματα που έχουν περάσει από το πρόγραμμα εκπαίδευσης Proud Hospitality της Booking.com και δεσμεύονται στην προσφορά πιο φιλόξενων εμπειριών χωρίς αποκλεισμούς, κάτι που είναι σημαντικότερο από ποτέ, με το 61% των Αμερικανών της κοινότητας LGTBQ+ να αναφέρουν εμπειρίες διακρίσεων στα ταξίδια.

Επιπλέον, σε έναν κόσμο που χαρακτηρίζεται από την απομακρυσμένη εργασία, το σήμα Work-Friendly αναπτύχθηκε για τον εντοπισμό εξοχικών κατοικιών, με το 45% των Αμερικανών να προτιμούν διευκολύνσεις εργασίας στον προορισμό που επισκέπτονται.

«Στην Booking.com, δεν πρέπει μόνο να προσαρμοστούμε στις μεταβαλλόμενες απόψεις των καταναλωτών, αλλά και να ανοίξουμε το δρόμο και για ένα πιο λαμπρό ταξιδιωτικό μέλλον – από την προστασία του πλανήτη μέχρι να διασφαλίσουμε ότι όλοι απολαμβάνουν ταξιδιωτικές εμπειρίες χωρίς αποκλεισμούς», δήλωσε ο CEO της Booking.com, Glenn Fogel.

Το σήμα Travel Sustainable της Booking.com είναι ένα αξιόπιστο, παγκόσμιο μέτρο βιωσιμότητας που θα παρέχει περιζήτητες πληροφορίες σε ταξιδιώτες που θέλουν να κάνουν πιο βιώσιμες ταξιδιωτικές επιλογές. Το σήμα είναι διαθέσιμο σε κάθε είδους ιδιοκτησία που έχει εφαρμόσει έναν συνδυασμό βιώσιμων πρακτικών που πληρούν το απαιτούμενο όριο επιπτώσεων για τον προορισμό τους. Είναι σχεδιασμένο για να μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα τύπων ακινήτων, από διαμερίσματα, B & B και εξοχικές κατοικίες έως ξενοδοχεία, θέρετρα, ακόμη και δεντρόσπιτα, και είναι προσαρμοσμένο στις τοπικές κοινωνίες. Πρόκειται για πρωτοποριακή πρωτοβουλία στο είδος της στον κλάδο.

Στόχος του σήματος είναι να καταστεί δυνατή η αξιόπιστη αναγνώριση των προσπαθειών βιωσιμότητας περισσότερων καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο και να παρέχει στους ταξιδιώτες έναν διαφανή, συνεπή και κατανοητό τρόπο με τον οποίο θα μπορούν να εντοπίζουν ευρύ φάσμα βιώσιμης διαμονής ανεξάρτητα από τον προορισμό.

Επιπλέον, το σήμα και το πρόγραμμα Travel Sustainable βοηθά στην επιβράβευση και περαιτέρω ενθάρρυνση όλων των παρόχων καταλυμάτων να κάνουν τα επόμενα μεμονωμένα βήματά τους στα αειφόρα ταξίδια, αυξάνοντας τελικά τον αριθμό των διαθέσιμων επιλογών βιώσιμης διαμονής.

Σχεδόν τα δύο τρίτα (63%) των ταξιδιωτών LGTBQ+ έχουν δηλώσει ότι είχαν άβολες ή λιγότερο φιλόξενες εμπειρίες σε κατάλυμα όπου διέμεναν. Η Booking.com δεσμεύεται να υποστηρίξει τους συνεργάτες διαμονής προσφέροντας πιο περιεκτικές και φιλόξενες εμπειρίες μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος Proud Hospitality. Οι συνεργάτες της Booking.com μπορούν να γίνουν καταλύματα Proud Certified συμμετέχοντας σε διαδικτυακή εκπαίδευση διάρκειας 75 λεπτών, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το HospitableMe. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης και τη δέσμευση να προσφέρουν πιο περιεκτική εμπειρία, οι Proud Certified συνεργάτες θα λαμβάνουν σήμα Travel Proud στη σελίδα του καταλύματός τους, δείχνοντας στους δυνητικούς επισκέπτες τους ότι μπορούν να βασιστούν σε μια φιλόξενη εμπειρία.

Περισσότεροι ταξιδιώτες από ποτέ αναζητούν την ελευθερία που συνεπάγεται η δυνατότητα εργασίας από οπουδήποτε. Με το σήμα Travel Work-Friendly, η Booking.com διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τους ψηφιακούς νομάδες να βρουν αυτό που αναζητούν, απαιτώντας τα σχετικά ακίνητα να πληρούν τις απαιτήσεις υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών κριτικών και της βαθμολογίας καθαριότητας (8 ή υψηλότερη), καθώς και βασικών ανέσεων, όπως δωρεάν Wi-Fi και αποκλειστικοί χώροι εργασίας φιλικοί για φορητούς υπολογιστές.

Για ταξιδιώτες που αναζητούν διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας σε ενοικιαζόμενα καταλύματα που προσφέρουν το σήμα αυτό, η Booking.com λάνσαρε πρόσφατα πακέτα παρατεταμένων διαμονών πέραν των 30 διανυκτερεύσεων, έως και 45 διανυκτερεύσεων, στις ΗΠΑ, με ειδικές τιμές τόσο σε εβδομαδιαία όσο και σε μηνιαία βάση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας