Η Discover Greek Culture, κατέκτησε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Πολιτιστικός Τουρισμός – Specialty Travel», για το σχεδιασμό βιωματικών tours, τα οποία αναδεικνύουν και προβάλλουν την ιστορία, την τέχνη, τη γαστρονομία και εν γένει την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας, κατά τη διάρκεια της φετινής τελετής απονομής των «Tourism Awards 2018». Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, συμμετείχε μεγάλο πλήθος στελεχών και brands από το χώρο του ελληνικού τουρισμού.

Με παρουσία στην Ελλάδα από το 2014, η DGC εξελίχθηκε γρήγορα στο βασικό και πολύτιμο συνεργάτη μεγάλων concierge services & travel agencies στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  Με την εμπειρία καταξιωμένων στελεχών της αγοράς και την καθοδήγηση σημαντικών cultural experts, η DGC σχεδιάζει και υλοποιεί private tours, βιωματικές ξεναγήσεις, περιηγήσεις και περιπάτους σε όλη τη χώρα, αναδεικνύοντας την κληρονομιά αλλά και τον σύγχρονο πολιτισμό μας.

 «Φέτος βραβευόμαστε για δεύτερη φορά, από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την επιτροπή για την αναγνώριση του έργου μας, τις μεγάλες εταιρίες τουρισμού στη χώρα μας και το εξωτερικό, για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν στα πρώτα μας βήματα -και συνεχίζουν να μας δείχνουν μέχρι και σήμερα- και φυσικά τους συνεργάτες μας που με την εξειδικευμένη γνώση και την προσωπική τους φροντίδα δημιουργούν μοναδικές και ξεχωριστές εμπειρίες», δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου  η κα. Σοφία Αντωνιάδου CEO & Συνιδρυτής της DGC.

 «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που η DGC διακρίθηκε ως μια από τις κορυφαίες, ανάμεσα σε εταιρείες που πραγματικά αναδεικνύουν τον πολιτισμό της χώρας μας και δημιουργούν προστιθέμενη αξία συνεισφέροντας στην ενδυνάμωση του συνολικού τουριστικού προϊόντος δήλωσε η κα. Αλεξάνδρα Τηλιγάδα, συνιδρυτής της DGC, συμπληρώνοντας ότι «απόψε σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα, βλέπουμε ότι οι προσπάθειες τουριστικής ανάπτυξης σε όλους τους τομείς συνεχίζονται και αυτό μας δίνει αισιοδοξία και δύναμη για το μέλλον, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο τουρισμός αποτελεί το βασικό στοιχείο της οικονομικής δραστηριότητας στη χώρα μας».

Με τις εκτιμήσεις ακόμα και των πιο συντηρητικών να δείχνουν ως εφικτό το όριο των 30 εκ. αφίξεων, το 2018 αναμένεται να είναι η χρόνια των ρεκόρ στην τουριστική αγορά.  Σε αυτή την κατεύθυνση, η Discover Greek Culture επενδύει στρατηγικά στον πολιτιστικό τουρισμό, απευθυνόμενη σε ένα κοινό που επιθυμεί να ζήσει μοναδικές εμπειρίες σε επιλεγμένους προορισμούς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κοινό αυτό είναι στις περισσότερες περιπτώσεις, ανώτερου οικονομικού επιπέδου, γεγονός που αποτυπώνεται με θετικό πρόσημο στα οικονομικά μεγέθη της αγοράς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας