Χρυσό βραβείο για την MISKO

Το Χρυσό βραβείο απέσπασε το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου της MISKO στην τελετή απονομής Environmental Awards 2018.

Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν για 5η χρονιά με το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO να αποσπά την τιμητική διάκριση GOLD AWARD στην κατηγορία «Sustainable Agriculture», εξαιτίας της υψηλής παραγωγής και ποιότητας με ταυτόχρονη προστασία του περιβάλλοντος, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τον παραγωγό, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Σημειώνεται ότι το βραβείο της συγκεκριμένης κατηγορίες δίνεται σε εταιρείες και πρωτοβουλίες που συνεισφέρουν και υποστηρίζουν την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφορία στην πράξη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα αποτελέσματα που έχει το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO μέσα μόλις σε ένα χρόνο, αποδεικνύουν ότι η προώθηση της αειφορικής γεωργικής παραγωγής, που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα των αγροτικών εκμεταλλεύσεων και την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας στην Ελλάδα, μπορεί να γίνει πράξη.

To βραβείο GOLD AWARD στην κατηγορία «Sustainable Agriculture» παρέλαβε μαζί με τον Βασίλη Χουλιάρα, HR Manager Eastern Europe της Barilla Hellas, ο Κώστας Θεοχαρίδης, Επικεφαλής του Προγράμματος Ελληνικού Σίτου MISKO, ο οποίος δήλωσε πως «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που το όραμα μας πήρε σάρκα και οστά και πλέον επιβραβεύεται όλη αυτή η προσπάθεια, μόλις ένα χρόνο μετά την επίσημη έναρξή της. Το Πρόγραμμα Ελληνικού Σίτου MISKO αντικατοπτρίζει όλες εκείνες τις αρχές που μας διέπουν, όχι μόνο σαν εταιρεία αλλά και τον καθένα μας ξεχωριστά. Είναι ένα πρόγραμμα που καλωσορίζει την επόμενη ημέρα, όχι μόνο στα πλαίσια της γεωργικής ανάπτυξης αλλά και της καλυτέρευσης της κοινωνίας εν γένει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας