Το Sani Resort λέει «τέλος» στα πλαστικά καλαμάκια

Καθώς οδεύει στην επανέναρξη των ξενοδοχείων του την 1η Ιουλίου, ο Όμιλος Sani/Ikos ανακοίνωσε την συνεργασία του με την TÜV AUSTRIA για την εφαρμογή του πρωτοκόλλου TÜV AUSTRIA CoVid Shield, το οποίο αποτελεί σχήμα πιστοποίησης, που διασφαλίζει τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της νόσου Covid-19. Συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έλαβαν μια εξειδικευμένη πιστοποίηση, βάσει της οποίας διασφαλίζεται ότι τηρούνται όλα τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην COVID-19, υπό την επίβλεψή της TÜV Austria.

Το TÜV AUSTRIA CoVid Shield αποτελεί το πρώτο προϊόν της πλατφόρμας σχημάτων πιστοποίησης Cover Shield Culture. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που λόγω των δραστηριοτήτων τους ευνοούν τη φιλοξενία, το συγχρωτισμό και τη συγκέντρωση στις εγκαταστάσεις τους, διασφαλίζοντας ότι προκειμένου να λάβουν την πιστοποίηση θα έχουν αναπτύξει κατάλληλους μηχανισμούς διαδικασιών, υποδομών, εξοπλισμού και εκπαίδευσης προσωπικού για τον περιορισμό των πιθανοτήτων μετάδοσης της νόσου. Διαθέτει τρεις διαβαθμίσεις πιστοποίησης (principal, high, excellent) ανάλογα με τη συχνότητα των επιθεωρήσεων που θα επιλέξει ο κάθε οργανισμός.

Εκ μέρους του Ομίλου Sani/Ikos ο κ. Δημήτρης Κοντός, COO και μέλος του Δ.Σ. του Ομίλου, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Τα νούμερα δείχνουν ότι το κοινό ανακτά σταδιακά την επιθυμία να ταξιδέψει όμως πρέπει να έχει την εμπιστοσύνη ότι μπορεί να το κάνει με ασφάλεια. Ισχυρό σύμμαχο σε αυτό το ζητούμενο αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Τα πρωτόκολλα #OnlyatSani για το Sani Resort και Infinite Care Protocol™ για τα Ikos Resorts, εξειδικεύονται στους τομείς της υγείας και της ασφάλειας. Ειδικότερα, η εφαρμογή του TÜV AUSTRIA CoVid Shield  αποτελεί το πρώτο ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης που εφαρμόζει πρώτος σε όλη την Ελλάδα ο Όμιλός μας. Επιπλέον, διασφαλίζει τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό και από την πλευρά μας είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι και έτοιμοι να υποδεχτούμε τους φιλοξενούμενους με ασφάλεια».

Εκ μέρους της TÜV AUSTRIA, ο κ. Ιωάννης Καλλιάς, CEO της TÜV AUSTRIA Hellas, μέλος του Δ.Σ. TÜV AUSTRIA δήλωσε: «Η επανεκκίνηση του Τουρισμού αποτελεί ένα εθνικό στοίχημα σε μια κρίσιμη περίοδο, εφόσον ακόμα βιώνουμε την απειλή του κορωνοϊού. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που εγνωσμένης αξίας και κορυφαίας ποιότητας υπηρεσιών επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας, όπως είναι τα Sani/Ikos Resorts, επιλέγουν το TÜV AUSTRIA CoVid Shield, με σκοπό την απτή και αξιόπιστη απόδειξη ότι πληρούν όλες τις αυστηρές προϋποθέσεις ομαλής λειτουργίας και έχουν λάβει στο μέγιστο βαθμό όλα εκείνα τα μέτρα για τη μείωση του κινδύνου της εξάπλωσης της νόσου, χωρίς να χάνεται όμως και η μοναδική εμπειρία της φιλοξενίας που προσφέρουν. Από την πλευρά μας, είμαστε περήφανοι που συνεισφέρουμε με μετρήσιμο  και απτό τρόπο στην ώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος αλλά και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και των φιλοξενούμενων».

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε τα πρωτόκολλα #OnlyatSani εδώ και Infinite Care Protocol™ εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας