Από την 1η έως τις 3 Ιουλίου θα διεξαχθεί στον Μόλο Αγίου Νικολάου στην Πάτρα το 10ο Patras Motor Show, διοργάνωσης των ΦΙΛ.Μ.Π.Α , Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μετά από διακοπή 2 ετών λόγω της πανδημίας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων που έγιναν στον ίδιο χώρο του Κεντρικού Λιμενοβραχίονα Μόλος Αγίου Νικολάου και στον ευρύτερο χώρο, σε αναγνώριση του υψηλού επιπέδου της εκδήλωσης που προσέλκυσε το Ferrari Owner`s club Passione Rossa το 2019, με ότι θετικό αυτό συνεπάγεται τουριστικά και με την παγκόσμια προβολή που έλαβε, η περιοχή της Πάτρας αλλά και η Αχαϊα συνολικά, έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Φέτος, η δράση θα προβάλει κάθε μορφής μηχανοκίνητο όχημα, με έμφαση στα οργανωμένα club αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις αντίκες, τις φόρμουλες, τις ιδιοκατασκευές, τα ιστορικά οχήματα και τα εκθέματα αντιπροσωπειών.

Σημειώνεται ότι η επισκεψιμότητα των τελευταίων διοργανώσεων, είχε φτάσει τους 40.000 επισκέπτες, ενώ φέτος στόχος είναι να ξεπεράσει τους 50.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας