Διαγωνισμός από τον Δήμο Κύθνου για την εκμίσθωση διατηρητέου κτιρίου στην Αθήνα

Ο Δήμος Κύθνου προκήρυξε δημοπρασία, πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την μακροχρόνια εκμίσθωση διατηρητέου διώροφου κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Σαρρή 51-53 και Πλατεία Ασωμάτων, στην Αθήνα με κατώτατο όριο προσφοράς (ως μηνιαίο μίσθωμα), το ποσόν των 800 ευρώ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου και από ώρα 10:00 έως ώρα 11:00 στη Κύθνο και στο Δημοτικό κατάστημα της έδρας του Δήμου Κύθνου.

Πρόκειται για ένα γωνιακό κτίριο που έχει πρόσοψη επί της οδού Σαρρή και της πλατείας Ασωμάτων ενώ είναι κτίσμα δεκαετίας ’20-’30 που στο ισόγειο έχει καταστήματα, η ιδιοκτησία των οποίων καθορίζεται με κάθετη σύσταση του Δήμου Κύθνου και ιδιώτη.

Το τμήμα του κτιρίου που είναι προς ενοικίαση βρίσκεται στον όροφο όπου υπάρχουν δυο διαμερίσματα ιδιοκτησίας Δήμου Κύθνου.

Η διάρκεια της εκμίσθωσης ορίζεται για 20 χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, αφαιρουμένου των πρώτων δώδεκα μηνών από τη υπογραφή της σύμβασης. Με την παρέλευση του πρώτου μισθωτικού χρόνου θα καταβάλλεται ετήσια αύξηση 1% υπολογιζόμενη κάθε φορά στο προηγουμένως καταβαλλόμενο μίσθωμα. Η έναρξη καταβολής του μισθώματος θα ξεκινήσει με την ολοκλήρωση των εργασιών επισκευής. Θεωρείται εύλογος χρόνος, περίοδος 6 μηνών για τις αδειοδοτήσεις από τις επιμέρους υπηρεσίες που αφορούν αποκλειστικά τις επισκευές και 6 μηνών για την περάτωση των εργασιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας