Διάκριση για την Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ

Η Ζεμύθα Ήπειρος εντάχθηκε στα 3 καλύτερα τυριά με λιγότερα από 3% λιπαρά στα φετινά International Cheese & Dairy Awards, που πραγματοποιήθηκαν στο Nantwich της Αγγλίας.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση για την ελληνική αυτή εταιρία καθώς τα International Cheese & Dairy Awards (www.internationalcheeseawards.co.uk) είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια θεσμούς στον κλάδο των τυροκομικών παγκοσμίως, με ιστορία 114 ετών.

Τα βραβεία διεξάγονται κάθε χρόνο στο Nantwich, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής και στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων.

H Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ, απέσπασε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυριά με χαμηλά λιπαρά – Λιπαρά κάτω από 3%» -στην οποία συμμετείχαν εταιρείες και παραγωγοί τόσο από το Ηνωμένο Βασίλειο όσο και από όλον τον κόσμο. όλον τον κόσμο.

Η Ζεμύνθα Ήπειρος είναι ένα καινοτόμο τυροκομικό προϊόν που περιέχει 27% πρωτεΐνη και μόνο 1% λιπαρά, με τη θερμιδική του αξία να είναι μόλις 29 θερμίδες ανά μερίδα, ενώ συγχρόνως αποτελεί πηγή ασβεστίου.

Αποτελεί ιδανικό προϊόν για όσους ακολουθούν προγράμματα διατροφής με χαμηλά λιπαρά, για αυτούς που γυμνάζονται και θέλουν να διατηρήσουν, ή να αυξήσουν, τη μυϊκή τους μάζα, αλλά και για όσους θέλουν να διαφυλάξουν τη φυσιολογική κατάσταση των οστών τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας