Πολλαπλές διακρίσεις και βραβεύσεις κέρδισαν οι σεφ της Louis Hotels στην 19η έκθεση Γαστρονομίας HORECA που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 29 Νοεμβρίου με 1 Δεκεμβρίου στην Κύπρο. Η ομάδα του ξενοδοχειακού ομίλου διέπρεψε στην τελετή βράβευσης καθώς με 23 συμμετοχές εξασφάλισε 23 βραβεία! Συγκεκριμένα, τα μέλη της Louis Hotels έλαβαν 12 χρυσά, 9 αργυρά και 2 χάλκινα βραβεία σε μια σειρά από κατηγορίες που αφορούν συγκεκριμένα πιάτα και γεύματα.

Ανάμεσα στα πολλά βραβεία που έλαβαν οι σεφ της Louis Hotels αξίζει να σημειωθούν τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στην κατηγορία «Grand Prix Challenge» και τα χρυσά μετάλλια που έλαβαν οι σεφ του The Royal Apollonia και King Jason Paphos στην κατηγορία «Κυπριακό Πρόγευμα».  

Αναφερόμενος στις βραβεύσεις που έλαβαν οι σεφ της Louis Hotels, ο Chief Operations Officer (COO) της εταιρείας Μάριος Περδίος τόνισε: «Για άλλη μια φορά δείξαμε ότι η Louis Hotels βρίσκεται στην κορυφή και στον τομέα της Γαστρονομίας. Υποδεχόμαστε κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στα ξενοδοχεία και εστιατόριά μας, βάζοντας όλη μας την προσπάθεια να προσφέρουμε τις πιο ποιοτικές επιλογές φαγητών. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις των σεφ μας αλλά και για όλο το προσωπικό μας που εργάζεται σε κουζίνες και εστιατόρια προσφέροντας καθημερινά στους πελάτες μας τα καλύτερα πιάτα φτιαγμένα με μεράκι και με τα πιο αγνά και υγιεινά συστατικά».

Στόχος της 19ης έκθεσης Γαστρονομίας HORECA ήταν η ενημέρωση και η επιμόρφωση των επαγγελματιών του χώρου της Γαστρονομίας και η συμμετοχή τους σε διάφορους διαγωνισμούς, οι οποίοι διεξάχθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

H Louis Hotels, δραστηριοποιείται περισσότερα από 77 χρόνια στον τομέα της φιλοξενίας, κατέχοντας ηγετική θέση στον ξενοδοχειακό τομέα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, με 9 ξενοδοχεία σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Μύκονο, Κρήτη και Ρόδο και 18 ξενοδοχεία σε Πάφο, Πρωταρά, Λεμεσό, Πόλη Χρυσοχούς και Λευκωσία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας