Το ξενοδοχείο Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa βρίσκεται στην κορυφή των παγκόσμιων βραβείων τουρισμού «World Travel Awards», κατακτώντας την πρώτη του διεθνή διάκριση με το βραβείο «Worlds Leading Boutique Resort 2019».

Η αναγνώριση του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ως κορυφαίου Boutique Resort σε παγκόσμιο επίπεδο επιβεβαιώνει την υψηλών προδιαγραφών ποιότητα υπηρεσιών καθώς και την αυθεντική εμπειρία διαμονής που προσφέρει. Μέσα στα πρώτα τέσσερα έτη λειτουργίας του, το πολυτελές Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa έχει ξεχωρίσει τόσο για το μοναδικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του και την άρτια μελέτη χώρων, όσο και για τις καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχει στους επισκέπτες. Η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με την πολυτέλεια και την κομψότητα συνθέτουν μια ολοκληρωμένη και μοναδική εμπειρία διαμονής. Ξεχωρίζοντας ανάμεσα στα πιο ισχυρά ονόματα του κλάδου της φιλοξενίας, το ξενοδοχείο έλαβε φέτος και το βραβείο «Europe’s Leading Boutique Resort». Η διπλή αυτή βράβευση αναδεικνύει το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ως τον ιδανικό προορισμό για διακοπές πολυτελείας στο νησί της Σαντορίνης.

Η 26η τελετή απονομής των ετήσιων World Travel Awards πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28η Νοεμβρίου στο Royal Opera House Muscat στο Ομάν. Στην εκδήλωση της τελετής βράβευσης του ξενοδοχείου παρευρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, κ. Ανδρέας Μεταξάς και ο Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, κ. Μάνος Μπορμπουδάκης.

Ο διεθνούς κύρους θεσμός, «World Travel Awards», αναγνωρίζει και αναδεικνύει την αριστεία τα τελευταία 26 χρόνια. Αποτελεί ορόσημο στον παγκόσμιο τουρισμό, ενισχύοντας την προσπάθεια των τουριστικών επιχειρήσεων να εξελίσσονται και να καινοτομούν. Η διάκριση των κορυφαίων του θεσμού προήλθε κατόπιν ψηφοφορίας από εξέχοντες επαγγελματίες του κλάδου και το ευρύ κοινό.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας