Δημοσιογραφική αποστολή Τούρκων δημοσιογράφων σε Λευκάδα και Κεφαλονιά

Λευκάδα και ΚεφαλονιάΣτα πλαίσια συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με το γραφείο του ΕΟΤ της Τουρκίας, τούρκοι δημοσιογράφοι βρέθηκαν σε Λευκάδα και Κεφαλονιά 18-22 Μαΐου προκειμένου να προβάλλον τις ομορφιές των νησιών σε έντυπα της γείτονας χώρας.

Πιο αναλυτικά οι δημοσιογράφοι κ. Onur Basturk και ο κ. Can Dogusal συμμετείχαν στην δημοσιογραφική αποστολή, δράση που έρχεται να συνεχίσει προηγούμενες εξίσου επιτυχημένες επισκέψεις τούρκων δημοσιογράφων σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθο.

Ο κ. Onur Basturk είναι δημοσιογράφος σε μια από τις πρώτες σε κυκλοφορία εφημερίδες, την «Hurriyet», στο περιοδικό «Lifestyle» και στο «F & B», ενώ είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα social media.

Ο κ. Can Dogusal είναι εκδότης του μεγαλυτέρου σε πωλήσεις περιοδικού στον τομέα της διατροφής και των ταξιδιών «Food and Travel Magazine», το οποίο κυκλοφορεί σε ψηφιακή έκδοση ενώ επίσης διανέμεται στα σαλόνια των αεροπορικών εταιρειών Turkish Airlines, Qatar Airlines, TAV και σε όλα τα αεροδρόμια της Τουρκίας.

Στη Λευκάδα τους υποδέχτηκε και τους φρόντισε προσωπικά ο κ. Μανώλης Θέρμος Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λευκάδας αλλά και η σύζυγός του Ρομίνα ενώ φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο «Ionian Blue».

Στην Κεφαλονιά με τη φροντίδα του Προϊσταμένου του Τμήματος κ. Μηνά Κλαουδάτου και του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Γεράσιμου Τιμοθεάτου, ξεναγήθηκαν σε αρκετά από τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος του νησιού και φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο «Lassi». Ο Αντιπεριφερειάρχης των Περιφερειακών Ενοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ. Παναγής Δρακουλόγκωνας προσέφερε γεύμα στο εστιατόριο «Καραβόμυλος», ενώ ο Δήμος Κεφαλονιάς προσέφερε δωρεάν επίσκεψη στα σπήλαια «Δρογκαράτη» και «Μελισσάνη».

Ο Αντ/χης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Σπύρος Γαλιατσάτος, παραβρέθηκε τόσο στη Λευκάδα όσο και στην Κεφαλονιά παρέχοντας τους υλικό, πληροφορίες και δείπνα στην Κεφαλονιά.

Ήδη ο κ. Onur Basturk και ο κ. Can Dogusal, έχουν κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν ακόμα επιστρέψουν στην Τουρκία, οι οποίες τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από το ταξιδιωτικό κοινό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας