Διπλή βράβευση για το Santo Maris

Τα βραβεία “Europe’s Leading Boutique Resort” και “Greece’s Leading Island Villas” απέσπασε το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στο θεσμό ορόσημο του κλάδου, World Travel Awards. Τα εν λόγω βραβεία, ήδη από το 1993, έχουν αναγνωριστεί διεθνώς, ως η ανώτερη τιμητική διάκριση στον κλάδο του τουρισμού.

Διπλή βράβευση για το Santo Maris
Από αριστερά: Οι κύριοι Μάνος Μπορμπουδάκης – Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia, Graham Cooke – Ιδρυτής των World Travel Awards, Ανδρέας Μεταξάς – Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group

Σε μία λαμπερή τελετή απονομής, το Σάββατο 8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Belmond Reid’s Palace στη Μαδέιρα της Πορτογαλίας, σημαντικοί εκπρόσωποι του παγκόσμιου τουρισμού και της φιλοξενίας ανέδειξαν τους «Εξέχοντες» του κλάδου για το 2019, κατατάσσοντας το Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία της Ευρώπης. Το ξενοδοχείο έχει διακριθεί ως το πρώτο επίσημα πιστοποιημένο Boutique Ξενοδοχείο στη χώρα, με βάση τις απαιτητικές προδιαγραφές του Σήματος από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ).

Διπλή βράβευση για το Santo Maris
Αποψη του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa

Μετρώντας μόλις τρία χρόνια λειτουργίας, έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. Τόσο το αρχιτεκτονικό και σχεδιαστικό του concept, που συνδυάζει με αρμονία στοιχεία της Κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και παράδοσης με ένα σύγχρονο και μοντέρνο στυλ διακόσμησης, όσο και η φιλοσοφία αυθεντικής και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης στις υπηρεσίες του, προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας στους επισκέπτες με θέα στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.
Ο κ. Μάνος Μπορμπουδάκης, Γενικός Διευθυντής του Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, κατά τη συνέντευξη Τύπου που ακολουθήσε τη βράβευση, δήλωσε σχετικά: «Η διπλή αυτή διεθνής αναγνώριση αποτελεί για όλους τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου μας πηγή έμπνευσης και ενθάρρυνσης, για να συνεχίσουμε να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για τον κοινό μας σκοπό: Να γίνει το Santo Maris Oia ορόσημο για όσους αναζητούν τον συνδυασμό πολυτέλειας και ιδιωτικότητας, στο μοναδικό νησί της Σαντορίνης.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε εισάγετε το σχόλιο σας
Παρακαλούμε εισάγετε το όνομά σας